SPORTURI  »  ALTELE  »  NATAȚIE

S-a terminat petrecerea, începe răfuiala » Camelia Potec, mesaj direct pentru Eduard Novak: „Mâine trebuie să discutăm, domnule ministru!

Camelia Potec (40 de ani), președintele Federației de natație, avertizează că bazinul de la Otopeni nu este pregătit pentru găzduirea Campionatelor Europene de juniori, din luna iulie. +17   FOTO
Camelia Potec (40 de ani), președintele Federației de natație, avertizează că bazinul de la Otopeni nu este pregătit pentru găzduirea Campionatelor Europene de juniori, din luna iulie.

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iunie 2022 23:05 / Actualizat duminica, 26 iunie 2022 23:06

Camelia Potec (40 de ani), președintele Federației de natație, avertizează că bazinul de la Otopeni nu este pregătit pentru găzduirea Campionatelor Europene de juniori, din luna iulie. 

Între 5 și 10 iulie 2022 vor avea loc Campionatele Europene de natație destinate juniorilor, la care senzația David Popovici, dublu medaliat cu aur la Mondialele din Budapesta, urmează să participe.

David Popovici, la revenirea în România: „Visul meu este să devin cel mai rapid din istoria natației!” + poveste cu „idolul” Robert Glință
CM DE NATAȚIE
David Popovici, la revenirea în România: „Visul meu este să devin cel mai rapid din istoria natației!” + poveste cu „idolul” Robert Glință

Duminică seară, în timpul ceremoniei de primire a lui David Popovici, Camelia Potec a trimis o înțepătură evidentă în direcția lui Eduard Novak. Ministrul era prezent la eveniment, chiar în spatele fostei înotătoare.

Camelia Potec, mesaj pentru Eduard Novak: „Avem mai probleme!”

„Ne bucurăm de această atenție. Sperăm ca în continuare să îi încurajați pe toți cei din natație. Nu întotdeauna se câștigă. Mai sunt și momente când nu reușesc să aducă aurul sau medalii. Mesajul meu este să îi susținem și de acum înainte. 

Mulțumesc Ministerului pentru sprijinul acordat, dar cred că mai sunt multe de rezolvat. Dacă în această seară vorbim de rezultatele obținute la această ediție a Campionatelor Mondiale, de mâine ne vom pune la masa discuțiilor. 

Avem mari probleme în organizarea la timp a Campionatelor de Juniori. Dar asta mâine, domnule ministru!”, a spus Camelia Potec, președintele Federației Române de natație.

VIDEO Anunțul premierului Nicolae Ciucă: „Un milion de lei din fondul de rezervă pentru David Popovici"

Citește și alte știri din sportul românesc:

Hohote de râs în conferința Simonei Halep de la Wimbledon: „Ce naiba a fost asta?!”

A treia reprezentantă a României la Mondialele de natație a intrat astăzi în concurs » Când e proba lui Constantin Popovici

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  27 Iunie 2022, 06:53

Pai sa puna steagu tinutului secuiesc pe bazin si se rezolva toate urgent.

paolo19
paolo19  •  27 Iunie 2022, 06:33

*** Din asta trăiți și când va spunem ca sunteți precum cancan și fanatik, va supărați.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

MaxiP
MaxiP  •  27 Iunie 2022, 01:18

Doamna Potec, eu cred ca e absurd sa se dea vina în totalitate pe ministru. M-am saturat sa vad cum se arunca responsabilități în stânga și în dreapta, dar tocmai am întrat pe anunțul federației europene de natație cu privire la organizarea acestei competiții și se pecifica un lucru interesant: federația romana de natație și pentatlon modern e incantata sa anunțe organizarea evenimentului. Dacă lucrurile nu sunt pregătite, mi se pare ca e și o problema a acestei federații, nu doar a domnului Novak. E frumos sa vorbești în spatele succesului actual al unui sportiv, dar diferența între ce face Potec și politicul e insignifianta, toți se ascund în spatele acestui succes și cauta vinovați. Acum, sigur ca nu e vina lui Potec ca nu sunt bazine în tara, nu e acolo de mult timp, însă începerea implementării infrastructurii pentru acest sport și a formarii noilor sportivi este a acestei federații în parteneriat cu ministerul. Căutarea vinovaților în locul începerii modernizării nu este o soluție, cu atât mai mult cu cât acuzi în legătură cu lucruri de care te ocupi tu. Eu din ce înțeleg aici, ea acuza o chestiune de care se face și ea vinovata, ceea ce înseamnă în mod indirect asumarea acesteia. David Popovici nu este rezultatul lui Novak, dar nici al Cameliei Potec, asa ca în loc de gargara ieftina, as propune implicarea în noi proiecte.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează