SPORTURI  »  ALTELE  »  CANOTAJ

Campioanele mondiale Ancuța Bodnar și Simona Radiș, vacanță pe plajă într-un loc spectaculos

Ancuța Bodnar în vacanță Foto Instagram +7   FOTO
Ancuța Bodnar în vacanță Foto Instagram

Articol de - Publicat duminica, 17 septembrie 2023 21:16 / Actualizat duminica, 17 septembrie 2023 22:04

Ancuța Bodnar și Simona Radiș, ambele 24 de ani, și-au apărat recent titlul mondial la Belgrad la dublu vâsle și au obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris. După triumf, ele își petrec vacanța la soare, în Turcia

Anul competițional 2023, cu obiectivele sale cele mai importante, s-a încheiat pentru canotorii lotului olimpic după Campionatele Mondiale de la Belgrad, desfășurate între 3 și 10 septembrie.

Criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice, competiția de la baza Ada Ciganlija a adus un număr record de prezențe la Paris 2024 pentru bărcile românești, 11, câte mai fuseseră doar la Barcelona 1992.

Ancuța Bodnar și Simona Radiș, vacanța așteptată

Campioanele mondiale Ancuța Bodnar și Simona Radiș, vacanță pe plajă într-un loc spectaculos
Simona Radiș în vacanță Foto Instagram

În ce privește medaliile, „tricolorii" au cucerit 5: două de aur, una de argint și două de bronz. Între cele care s-au aflat pe poziția cea mai strălucitoare a podiumul se află stăpânele probei de dublu vâsle, Ancuța Bodnar și Simona Radiș. Neînvinse din 2002 încoace, cele două au validat titlul cucerit anul trecut la Racice și și-au luat biletul pentru Paris.

La fel ca și ceilalți componenți ai lotului, pentru ele urmează o perioadă de pauză, de vacanță, care a început a doua zi după revenirea acasă, pe 12 septembrie.

Secretul nostru este munca asiduă, foarte multă muncă, fără muncă nu se poate în niciun domeniu. Dorință și o luptă continuă cu propriile persoane de a ne autodepăși și de a nu renunța, de a vrea mereu să devenim mai bune - Simona Radiș

Eu și Ancuța avem avion spre o scurtă vacanță binemeritată. Trebuie să ne deconectăm, să ne revenim după acest an încărcat și să ne pregătim psihic pentru ce va urma. 

O să ne punem în linie dreaptă cu Jocurile Olimpice și atunci, clar, trebuie să ne așteptăm la o pregătire mult mai aspră și mai dificilă", spunea Simona Radiș la puțin timp după cursa de aur de la Campionatele Mondiale.

Destinație spectaculoasă pe malul Mediteranei

Campioanele mondiale Ancuța Bodnar și Simona Radiș, vacanță pe plajă într-un loc spectaculos
Titanic Madran Palace resort din Antalya

Cele două au ales Turcia pentru vacanță și un loc spectaculos, Titanic Madran Palace, în Antalya, un resort all-inclusive vast și luxos care oferă oaspeților săi toate facilitățile. Situat de malul Mediteranei, cu o priveliște încântătoare, are camere spațioase, care pornesc de la 400 de euro pe noapte, mai multe restaurante, acces la plaje, zone de divertisment.

Totul pentru ca atunci când vor reveni în cantonament, spre finalul unui an pe care l-au calificat drept „dificil", să aibă bateriile încărcate.

Citește și: 

Surpriză pentru o campioană europeană » A fost cerută în căsătorie la Veneția
INEDIT
Surpriză pentru o campioană europeană » A fost cerută în căsătorie la Veneția
Ce cadou i-a făcut Ilie Năstase soției sale: „Știe că nu pot sta fără”
METROSPORT
Ce cadou i-a făcut Ilie Năstase soției sale: „Știe că nu pot sta fără”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
BayernMunchen
BayernMunchen  •  17 Septembrie 2023, 23:50

Vacanta placuta!

sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  17 Septembrie 2023, 22:57

Bravo campioanelor!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează