SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Campionatul Naţional de scrimă, în direct din şi la TVR

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2015 15:40

 Pe 8 mai, de la 18:20, în direct din Studioul Pangrati al TVR , postul public transmite Campionatul Naţional de scrimă, probele de spadă feminin şi sabie masculin.

TVR 1 şi TVR+ transmit în direct din Studioul Pangrati al Televiziunii Române Campionatul Naţional de scrimă 2015. Pe 8 mai, începând cu ora 18.20, în studioul TVR se vor desfăşura semifinale şi finalele la cele două arme: probele de spadă feminin şi sabie masculin. „Este pentru a doua oară în istoria Televiziunii Române când se organizează în platourile sale aceste finale, prima dată fiind organizate aici în 2011, la sabie băieţi”, precizează Alina Alexoi, comentatorul transmisiilor de scrimă.

La startul întrecerii sînt pregătiţi sportivii Ana Maria Brânză, Simona Gherman sau Tiberiu Dolniceanu şi Alin Badea. Mihai Covaliu, preşedintele Federaţiei Române de Scrimă şi antrenorul lotului de sabie şi Roxana Scarlat Bârlădeanu, medaliată olimpică, mondială şi europeană vor fi în studio alături de Alina Alexoi pentru a comenta desfăşurarea probelor.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează