SPORTURI  »  ALTELE  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Cătălin Moroșanu a recunoscut în direct » Cine e adversarul care i-a cauzat cele mai mari probleme: „Aș avea emoții dacă m-aș lupta cu el”

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu

Articol de - Publicat duminica, 07 februarie 2021 14:21 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 14:57

Cătălin Moroșanu (36 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți kickboxeri români, a dezvăluit la GSP Live cine a fost adversarul care i-a dat cele mai multe bătăi de cap în carieră

Cel supranumit „Moartea din Carpați” a recunoscut fără să ezite că își dorește o revanșă în fața lui Errol Zimmerman, cel care l-a învins pe Moroșanu prin KO în urmă cu 11 ani.

„Am o luptă neterminată, o vendetă neterminată cu Zimmerman. Eu eram prieten cu el, stăteam cu Zimmerman toată ziua înainte de K1 Amsterdam. După ce ne-am împrietenit, a venit la București, mi-a dat o lovitură și m-a făcut groggy! Încă n-am avut revanșa cu el. Aș avea emoții dacă m-aș lupta cu el, creierul meu știe că e o treabă nerezolvată”, a declarat Moroșanu vara trecută, la emisiunea GSP Live.

Cătălin Moroșanu se retrage în 2021

Anul 2021 va fi unul special pentru kickboxing-ul din România. Benny Adegbuyi (35 de ani) și Cătălin Moroșanu (36 de ani) vor lupta într-o gală spectaculoasă. Va fi meciul de retragere pentru cel supranumit „Moartea din Carpați”.

Conform Spotmedia, Errol Zimmerman ar urma să fie adversarul lui Moroșanu în 2021. În 2010, sportivul român a fost făcut KO, după doar 26 de secunde din lupta cu olandezul. 

EXCLUSIV Cătălin Moroșanu a recunoscut în direct » Cine e adversarul care i-a cauzat cele mai mari probleme: „Aș avea emoții dacă m-aș lupta cu el”
Erol Zimmerman

Citește și alte știri despre Cătălin Moroșanu:

Cea mai apreciată postare pe facebook în sportul românesc din 2020 » Surpriză! Nu e Simona Halep

Cătălin Moroșanu și-a ieșit din fire la „Survivor România” » Pe cine și-a vărsat nervii: „Mereu comentezi, taci din gură!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  07 Februarie 2021, 15:30

Cataline, oi fi tu un baiat simpatic, dar singurul bataus adevarat cu care te-ai tamponat, a fost Zimmerman ! Si , ala te-a julit rau de tot, in cateva secunde te-a trimis in lumea viselor, de nici nu ti-ai dat seama ca s-a terminat meciul !Restul meciurilor tale au fost sinistre reprezentatii de circ ieftin !Te-a stors smecherul ala de Irimia cum a stiut el mai bine, ati facut amandoi bani frumosi, dar asta e !Vezi sa nu suferi si tu in curand de sindromul Ghitza si sa crezi ca nu mai imbatranesti si ca vei fi apt sa te bati si la 50 de ani, e grav daca crezi asta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează