SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Cătălin Moroșanu - Daniel Ghiță, un nou duel în declarații: „Îl înțeleg pe Hagi. Când unii vor să fie băgați în seama îmi pomenesc numele!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 12:11

Daniel Ghiță s-a enervat când a auzit că luptătorul Cătălin Moroșanu a declarat, joi, că nu dorește să lupte cu cel poreclit „Samuraiul Sălbatic” pentru că acesta n-a dat dovadă de fair-play. „I-aș ridica valoarea” spune „Moartea din Carpați”. 

„Când unii vor să fie băgați în seamă îmi pomenesc numele! Când îmi rostesc numele, mai scrie presa despre ei și devin și ei „vedete”, mai mănâncă o pâine, că în kickbox nu au dovedit nimic! Urmăriți filiera aurului ? Nu tot ce sclipește e aur! 

Când mergi la luptă cu un Samurai, trebuie să mergi pe cal cu sabie, nu călare pe un măgar cu o bâtă și o traistă de noroi să arunci în alții!

Încep să îl înțeleg pe #Hagi! Are dreptate omul când afirmă că românii nu își respectă valorile! Non valorile promovate de TV, care nu au demonstrat nimic in kickbox, se cred valoroase, iar cei care au devenit cunoscuți prin sport, sacrificii și muncă sunt denigrați și umiliți de niște „sportivi” mediocri, care nu au dovedit nimic in sport. Rămân mâncați de invidie, frustrare, că nu au ajuns la performanțele mele!”, a scris Daniel Ghiță pe contul său de facebook. 

Ce a declarat Moroșanu

„Au mai fost discuţii pe seama luptei cu Daniel Ghiţă. Peste tot unde mă duc, lumea mă întreabă când mă bat cu Daniel Ghiţă. Nu cred că o să mă lupt vreodată cu el. La fel cum se comportă, cum se vorbeşte, cum dă în toţi sportivii. Nu pot, nu pot. N-a fost fair-play faţă de noi. Dacă aş face un meci cu el, i-aş ridica valoarea. Fără lipsă de modestie, dar cred că i-aş ridica valoarea”, a declarat Cătălin Moroşanu la Pro TV.

Vezi și:

S-a terminat! Cătălin Moroșanu a lămurit totul despre lupta cu Daniel Ghiță: „Fără lipsă de modestie”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
id_valentin
id_valentin  •  22 Decembrie 2019, 10:16

hai totusi sa fim corecti, pe Ghita la batut Saki de 2 ori, un tip slab ca greutate, si cu un cap mai mic...e bun, dar nu e de top...

439776502878038
Miclos Enea  •  20 Decembrie 2019, 19:43

Nu înțeleg frustrarea, îngâmfarea și violența lui Ghiță!!!El a început, jalnic și dezamăgitor!Asta nu-i fața de campion!Este loc destul pentru amândoi sub Soare!

627660108026511
Balaban Marius  •  20 Decembrie 2019, 16:45

Daniel *** e un mos cu ghiocei in par, ar trebui sa-si vada de nepoti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează