SPORTURI  »  ALTELE  »  K1

Cătălin Moroșanu, dus de urgență la spital după lupta cu Daniel Sam » În ce stare se află + reacția DURĂ a lui Daniel Ghiță

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iunie 2019 17:57

Cătălin Moroșanu, 34 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți luptători români, a ajuns la spital după meciul câștigat joi seara contra britanicului Daniel Sam, 37 de ani, în partida disputată la Cluj în gala Dynamite Fighting Show.

Meciul a fost unul extrem de echilibrat, iar câștigătorul a fost desemnat în urma deciziei arbitrului. Moroșanu a avut însă mari dificultăți pe durata meciului și a rămas miraculos în picioare după o lovitură pe care Daniel Sam i-a aplicat-o în zona ficatului.

Imediat după meci, Moroșanu a ajuns la spital, informează Ziua de Cluj, unde a stat până dimineața la ora 04:00. Cunoscutul luptător avea dureri extrem de puternice, iar apropiații au decis să-l ducă pe Moroșanu la spital. Acolo, mediciii i-au efectuat mai multe teste acestuia, scoțând la iveală faptul că luptătorul nu are nicio coastă ruptă.

În prezent, Moroșanu se află în afara oricărui pericol. 

Daniel Ghiță, reacție dură după meciul lui Moroșanu: „Chiloțăreală”

Daniel Ghiță, 38 de ani, cel care a purtat un război mediatic de amploare cu Moroșanu pe durata acestui an, a reacționat după meciul acestuia cu Daniel Sam.

Moroșanu și Ghiță ar fi trebuit să se întâlnească într-un meci direct în acest an, însă lupta nu a fost până acum stabilită. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
905778926185316
Matei Stefan  •  08 Iunie 2019, 06:30
Postat de rivaldinho pe 07 Iunie 2019, 20:58

Frumos meci! Morosanu e un sportiv de top dar nu ii poate bate pe Ghita sau Adegbuyi (amandoi printre cei mai buni din lume la grea).

adebuy asta un alt plavan care nu ne face cinste de abia dadea cu pumnul in acest ultim meci,plavan mare si atat,un mare luptator cu tehnica era si este acel dascalu ashihara super tehnic stima si respect,valoarea se vede de la o posta

905778926185316
Matei Stefan  •  08 Iunie 2019, 06:25

sa fim seriosi sant meciuri aranjate pt a ridica acest sport in romania,ceea ce face aceasta uratanie de morosanu nu este sport,ideea este te bat eu sau invers si vii sa iti iei revansa si facem un ban sa traim bine ca prostii pun botul.ghita stie acest lucru de aceea nu prea mai lupta in fine goghan saki il bate la orice ora zi sau noapte

thiem
thiem  •  07 Iunie 2019, 21:50

Ghita, de te prinde Moro iti rupe capul!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează