SPORTURI  »  ALTELE  »  

Cătălin Zmărăndescu a donat 4000 de euro pentru copiii bolnavi de cancer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 februarie 2014 14:03

Luptătorul român Cătălin Zmărăndescu a luptat, sîmbată, 1 februarie, într-o gală organizată în scopuri caritabile, pentru ajutorarea copiilor care suferă de cancer, scrie ziarulromanesc.net. Din banii cîştigaţi în cadrul galei, Zmărăndescu a donat 4000 de euro pentru copiii bolnavi de cancer.

Românul în vîrstă de 41 de ani a pierdut contra lituanianului Arydas Juska, în runda a doua, prin KO, dar a cerut revanşa.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dash.berlin
dash.berlin  •  16 Februarie 2014, 23:44

Un gest frumos! Doamne Ajuta!

teilandezu
teilandezu  •  05 Februarie 2014, 18:48

Bravo `raule` , felicitari ! Nu te-am iubit nici o data (pentru ca ai fost umbra ciobanului ,in final sedusa si abandonata (i-ai cistigat patronajul la stina din ghencea si faptul ca erai in stare de crima la comanda lui , interviu l tau cu ani in urma ) ) , dar nici pe Sora .Gestul tau si mai ales framintarile sufletesti dupa episodul cu tig-anii gemenilor (tot pentru cioban) m-au facut sa-mi schimb parerea despre tine . Sa-ti dea Dumnezeu sanatate , si daca viitorul v-a fi benefic , sa mai faci asemenea gesturi , cu toate ca ai si tu probleme familiare !

polistul68
polistul68  •  05 Februarie 2014, 16:31

Nici eu nu sunt adeptul acestor sporturi....dar simplul motiv ca sa bagat in cusca aia ( din care nu esti sigur ca mai iesi intreg..) pt ca nsite copii necajiti , arata ca are suflet bun...bravo tie. P.S. Noi ce ce nu facem nimic pt niste copii bolnavi, avem si tupeul sa comentam negativ de unu care a facut CEVA...mult, putin, nu conteaza..dar a facut.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează