SPORTURI  »  ALTELE  »  PROBLEME

GALERIE FOTO Cătălin Zmărăndescu, suspect de cancer » Ce i-au descoperit medicii la un control de rutină: „O luasem razna”

Cătălin Zmărăndescu (foto: Instagram) +28   FOTO
Cătălin Zmărăndescu (foto: Instagram)

Articol de - Publicat marti, 02 aprilie 2024 14:36 / Actualizat marti, 02 aprilie 2024 14:45

Cătălin Zmărăndescu a fost eliminat recent de la Survivor All Stars, iar acum, întors acasă, luptătorul a vorbit despre un subiect delicat din viața lui. În urma unui control de rutină, sportivul a descoperit că are ceva probleme de sănătate. 

Se pare că Survivor All Stars a fost și cel care l-a ajutat pe Zmără să-și descopere, accidental, o problemă serioasă de sănătate. El a povestit totul pas cu pas. 

Culisele din spatele fotografiei postate de soția lui Dani Alves
MONDEN
Culisele din spatele fotografiei postate de soția lui Dani Alves

„A venit a doua oportunitate cu Survivor, zic «de ce să mă duc la Survivor, de ce să accept?!». Am o academie de sport la Târgoviște, mi-am băgat căldura în sală, mi-am făcut niște îmbunătățiri, zic «am niște bani buni de dat pentru treaba asta, merită, mă duc la Survivor, iau banii grămadă, plătesc, să nu mă doară capul». Zic «măcar termin cu sala asta definitiv, stau liniștit, îmi văd de ale mele», cam asta a fost în capul meu. 

Cătălin Zmărăndescu, suspect de cancer. Ce i-au descoperit medicii atunci când a mers la un control de rutină. „Deja o luasem razna”

A venit ziua în care trebuie să faci vizita medicală. Auzeam «ăla probleme cu genunchii, ăla nu știu ce, ăla nu știu ce». Îmi zice pe final, făcusem radiografiile la genunchi, la spate, îmi zice doctorul «stai cel mai bine dintre ei, fizic». Și eu zic «dar ce e pata aia pe picior?», am văzut o pată neagră pe femurul piciorului stâng. I-am rugat frumos, mi-au dat filmul și am început să mă duc. Nu era în regulă, o pată destul de urâtă pe interiorul femurului stâng”, a declarat Cătălin pentru Cancan

Cătălin Zmărăndescu, în prima zi de Survivor
+24 FOTO

Cătălin a urmat mai multe investigații medicale, pe care va trebui să le repete la o anumită perioadă, pentru a se asigura că totul este în regulă. 

„M-am dus, am discutat cu medicul ortoped, a încercat omul să nu mă sperie, mi-a zis «poate să fie malign sau benign». Dar zice «ar trebui să stai liniștit, pentru că nu a afectat marginile osoase, poate să nu fie», oricum în capul meu deja o luasem razna, «bă, am copii de crescut». 

Mai am doi din altă căsătorie, care sunt mari, băiatul face 25 de ani în iunie, fata face 23, îi am pe ceilalți mici – o am pe Matilda care are cinci ani și jumătate, Vladimir trei ani și jumătate. Te gândești «ăștia nici nu știu cu ce se mănâncă viața, sunt la început, trebuie să am grijă de ei, cum fac asta?!». Eu nu cred că mi-am încheiat încă socotelile cu pământul ăsta, mai am de lucru. M-am dus, mi-am făcut analize peste tot, urmează să le fac din nou la șase luni, la un an de zile, la doi ani de zile. 

Verdictul a fost că este benign, nu prezintă o structură pe care o prezintă de obicei cancerul, rămâne de văzut ce fa vi pe viitor, dacă va fi nevoie să facă puncție, să vadă exact, să extragă. Momentan ar fi OK”, a mai spus fostul concurent de la Survivor All Stars. 

Vezi și alte articole:

Cum a reacționat fiica lui Marius Lăcătuș când i s-a spus că este înfiată: „Ți se rupea inima”
MONDEN
Cum a reacționat fiica lui Marius Lăcătuș când i s-a spus că este înfiată: „Ți se rupea inima”
Reacția Aneimaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată a patra oară: „Să nu îi părăsească și pe aceștia”
monden
Reacția Aneimaria Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a devenit tată a patra oară: „Să nu îi părăsească și pe aceștia”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează