SPORTURI  »  ALTELE  »  CAMPIONATUL EUROPEAN DE TENIS DE MASĂ

Ce performanță! România este în finala Campionatului European de tenis de masă feminin

Bernadette Szocs
Bernadette Szocs

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2015 11:34

România continuă parcursul excelent de la CE de tenis de masă și s-a calificat în finală, după ce a trecut de Ucraina, scor 3-1.

România a început greu confruntarea, iar Bernadette Szocs a pierdut primul punct, în fața Tatyanei Bilenko.

România a restabilit egalitatea grație Elizabetei Samara, care a trecut de Margaryta Pesotska. Daniela Dodean a făcut 2-1 după ce a trecut de Gana Gaponova, iar punctul decisiv a fost adus de Elizabeta Samara, care a învins-o pe Tatyana Bilenko.

România va disputa marți finala Campionatului European cu învingătoarea din meciul Germania - Rusia.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
gintonic
gintonic  •  29 Septembrie 2015, 10:40

Felicitari fetelor si d-lui Viorel Filimon!!! ... pacat ca acest sport frumos de privit ochiului si spectaculos nu este mai mult mediatizat!! PS Alo, GSP, ce neinspirati sunteti!... n-am nimic cu Berni, dar cam inadecvata poza de acum, cu ea bucurandu-se, cand de fapt in semifinala nu a scos niciun punct! ;) lol !

mplttev
mplttev  •  28 Septembrie 2015, 20:31
Postat de adi_stelistul pe 28 Septembrie 2015, 11:49

Felicitari fetelor. Probabil ca finala va fi cu Germania, la fel ca acum 2 ani. Nemtoaicele (ma rog, ele sunt chinezoaice, dar...) sunt favorite din nou. Poate ca totusi, de data aceasta...

Au câștigat 2 meciuri chinezoaicele din echipa germană (n-are rost să le dau numele, oricum nu sunt europene) apoi a câștigat Petrissa Solja cu părinți sportivi de performanță în tenis de masă, familia fiind de origine poloneză. Interesant că această Petrissa Solja a jucat dublu cu Bernadette și au câștigat împreună campionatul european în 2011, deci își cunosc jocul una alteia, foarte bine .

1620283754874184
Lian Berthold  •  28 Septembrie 2015, 20:14
Postat de onduku pe 28 Septembrie 2015, 12:42

Felicitari! Germania e China de fapt? RUSINE!! Singura echipa din Europa care face performanta doar cu europence, e Romania.

Am auzit că au naturalizat în regim de urgență niște "sirience" d-alea imigrante ilegale ... ar fi în stare baba nebună, dacă ar ști că-i iese ceva, un titlu continental, o măslină ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close