SPORTURI  »  ALTELE  »  TRIATLON

Cel mai mare triatlon din Europa de Est este gata de start!

Articol de - Publicat vineri, 23 septembrie 2022 21:44 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2022 21:48

H3RO Mamaia va aduce sâmbătă  la linia de plecare cei mai buni triatloniști români

Cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est, H3RO Mamaia, organizat de ACS Smartatletic, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, a ajuns la a 14-a ediție, care va avea loc sâmbătă, în stațiunea Mamaia. Cartierul general va fi, ca de obicei, în parcarea Hotelului Rex, iar startul se va da din aceeași zonă, proba de înot urmând a se desfășura în Lacul Siutghiol. Premiile acestei ediții sunt în valoare totală de 48 000 lei.

Peste 500 de sportivi din 10 țări vor participa la competiția care va îngloba două Campionate Naționale, distanță medie și sprint, și două Cupe ale României, distanța olimpică și supersprint. Totodată, vor avea loc și tradiționalele probe de sprint, superprint, ștafetă distanță medie și ștafetă distanța standard pentru amatori. 

Pe lângă pasionații de triatlon, au confirmat prezența componenți ai echipei olimpice a României, în frunte cu Antoanela Manac, dar și italianca Alessia Orla, triatlonistă de top pe plan mondial, noua achiziție de la Dinamo. În plus, vor participa și cei mai buni triatloniști din loturile naționale. La start va fi prezent și Carol Popa, care a fost la un pas de medalie la Campionatele Europene sub 17 ani.

Federația Română de Triatlon a anunțat că în cadrul competiției H3RO Mamaia, se ve desfășura lansarea echipei de perspectivă olimpică pentru Jocurile Olimpice din Paris 2024.

Programul competiției de sâmbătă

  • 07:00 - 07:40 Predare Kit-uri (doar pentru CN Half)
  • 07:30 - 08:45 Check-in Tranziţie
  • 09:00 Start Supersprint
  • 09:10 Start Sprint
  • 09:45 Start Olimpică (Standard)
  • 10:45 Start Medie (Half)
  • 16:00 CUTOFF Time: Înot+Ciclism proba Medie
  • 15:00 PREMIERE Supersprint, Sprint şi Olimpic;
  • 18:30 PREMIERE Half

Citește mai multe știri din sport:

AUR pentru România la Mondialele de la Racice! Ionela Cozmiuc, cursă tactică perfectă și primul titlu mondial pentru delegația noastră

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează