SPORTURI  »  ALTELE  »  RECOMPENSĂ

Cetățeni de Onoare în București » Spadasinele medaliate cu aur la Rio vor fi recompensate de primărie

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 00:00

Consiliul General al Municipiului București a adoptat ieri o hotărâre conform căreia handbalistele și voleibalistele de la CSM București, dar și spadasinele medaliate cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio vor primi titlul de Cetățean de Onoare al Bucureștiului.

Au fost prezente în ședința de consiliu handbalista Cristina Vărzaru și voleibalista Adina Roșca. Handbalistele au câștigat Liga Campionilor sezonul trecut, în timp ce echipa feminină de volei s-a impus în Challenge Cup, a treia competiție europeană ca valoare.

În total, 43 de persoane vor primi titlul de Cetățean de Onoare, dar dintre acestea multe nu mai activează în acest moment în România.

CSM București și-a schimbat staff-ul tehnic atât la volei, cât și la handbal, iar multe dintre sportive nu se mai regăsesc în loturile actuale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează