SPORTURI  »  ALTELE  »  METROSPORT

Chicago Cubs a câștigat World Series: "Blestemul caprei lui Billy a fost ridicat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2016 00:00

Chicago Cubs a câştigat după 108 ani World Series, finala Ligii Nord-Americane de Baseball, aceasta fiind urmărită de 40 milioane de telespectatori americani.

" Chicago Cubs a pus capăt «Blestemului caprei lui Billy» după o aşteptare de 108 ani", scrie Reuters. Cubs mai are în palmares două trofee World Series, obţinute în 1907 şi 1908.

"Ultima dată când Chicago a obţinut trofeul preşedinte era Roosevelt, femeile nu aveau drept de vot, nu existau coduri poştale şi uscătoarele de păr nu fuseseră inventate", notează și BBC.

Povestea începe în 1945, când un emigrant grec, Billy Sianis, a fost prezent împreună cu capra sa la un meci din World Series.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează