SPORTURI  »  ALTELE  »  BENNY ADEGBUYI - BADR HARI

Cine transmite Benny Adegbuyi - Badr Hari la TV. Este meciul anului în kickboxing: cum arată cotele

Cine transmite Benny Adegbuyi - Badr Hari la TV. Meciul anului în MMA, foto: Imago
Cine transmite Benny Adegbuyi - Badr Hari la TV. Meciul anului în MMA, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 decembrie 2020 10:36

Benny Adegbuyi - Badr Hari are loc în Gala Glory 76, astăzi, de la ora 22:00. Aici afli cine transmite la TV superlupta dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari. 

  • Adegbuyi (35 de ani) pornește cu a doua șansă în disputa cu Badr Hari (36 de ani). Are o cotă de 4,00 pentru a-l învinge pe marocan;
  • Badr Hari, unul dintre cei mai spectaculoși luptători din istoria kickboxing-ului, are o cotă în jurul valorii de 1,20. 
  • Deci cine transmite la TV Benny Adegbuyi - Badr Hari? Nimeni! Partida va fi transmisă în România în exclusivitate pe platforma online Sport Extra.
  • Canalul Sport Extra HD abia a intrat în această săptămână în grila digitală Digi România.

Benjamin Adegbuyi revine în ring după o pauză de un an și o lună. Ultima apariție a fost încununată cu succes. L-a învins printr-o decizie unanimă pe D’Angelo Marshall. Sportivul din România are un palmares impresionant, 34 de victorii și doar 6 înfrângeri. Conform fightmap, Benny s-a impus de 19 ori prin KO.

Badr Hari a luptat ultima dată în decembrie 2019, împotriva campionului Rico Verhoeven. Deși a dominat lupta, a pierdut prin KO tehnic. Marocanul a suferit o accidentare la picior, în momentul în care încerca să execute un procedeu spectaculos.

Cotat cu șansa a doua la câștigarea meciului, Benny Adegbuyi a oferit un pronostic extrem de optimist înaintea ciocnirii cu Badr Hari: „Îl fac KO în runda a doua”.

„Nu poate să-mi aplice KO în repriza a doua pentru că el nu va apuca runda secundă”, a replicat Badr Hari

Benny Adegbuyi - Badr Hari, în sistem pay-per-view

Lupta dintre românul Benny Adegbuyi și olandezo-marocanul Badr Hari, cel mai important eveniment al anului în sporturile de contact, va putea fi urmărită în România în exclusivitate pe platforma Sport Extra, informează paginademedia.ro.

Gala Glory 76, care va conține și lupta dintre Benny și Badr Hari, se va desfășura pe 19 decembrie și va fi transmisă în sistem pay-per-view pe www.live.sportextra.roCostul subscripției este de 12,99 euro.

Ce spune Benny Adegbuyi: „Normal că am emoții”

„Dacă am emoții!? Da, e normal să am emoții, am avut la fiecare meci cu marii luptători, dar emoțiile pentru mine sunt constructive. Sincer, eu chiar cred că e cel mai important meci de kick-boxing pe care l-a avut un luptător român. Chiar dacă Badr Hari nu e actualul campion mondial, e cel mai cunoscut campion din lume și cel mai important”
 - Benny Adegbuyi

Pe cine alege Cătălin Moroșanu ca învingător în Benny Adegbuyi - Badr Hari

„Benny Adegbuyi nu mai are nevoie de vreun cuvânt din partea mea. Eu sunt prietenul lui și știe foarte bine că eu îl susțin din tot sufletul. Este un moment epocal pentru România! Eu cred că Benny poate să facă o surpriză frumoasă și să ne facă mândri înainte de Crăciun, să ne facă o surpriză frumoasă și să ne facă mândri, să ne aducă un cadou frumos, nouă, românilor. L-am văzut pregătit, sper să facă un meci extraordinar. Cred că Benny are o șansă mare să-l învingă pe Badr Hari”, a declarat Cătălin Moroșanu, conform Antena Sport. 

Citește și alte știri despre Benny Adegbuyi - Badr Hari:

 Fanii lui Badri Hari o asaltează cu mesaje pe soția lui Benny Adegbuyi: „Badr o să-l omoare pe Benny!”

Un român, în cel mai important meci al anului din kickboxingul mondial, contra lui Badr Hari! INTERVIU EXCLUSIV: „Sunt mândru să reprezint România la acest nivel”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  19 Decembrie 2020, 20:23

Cocalarul Adegbuy nu rezistă mai mult de 60 de secunde ... Îl rupe marocanul .

xclx
xclx  •  19 Decembrie 2020, 18:20
Postat de Dan Dan Dan pe 19 Decembrie 2020, 15:52

Romanul are toate sansele,nici hari nu mai e ce a fost.

Benny a pierdut cu unu cu mana rupta... are sansele porcului de craciun ...

3754135821286500
Dan Dan Dan  •  19 Decembrie 2020, 15:52

Romanul are toate sansele,nici hari nu mai e ce a fost.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează