SPORTURI  »  ALTELE  »  POPOVICI, RECORD MONDIAL

video+foto Postarea lui David Popovici pe Facebook, după ce a spulberat recordul mondial: a citat un mare antrenor

Davidi Popovici/ Foto: Raed Krishan (GSP) +18   FOTO
Davidi Popovici/ Foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 august 2022 21:37 / Actualizat duminica, 14 august 2022 00:37

După ce a cucerit medalia de aur în proba de 100 de metri liber la CE de la Roma, David Popovici (17 ani) a distribuit un citat motivațional pe contul său de Facebook. 

  • David Popovici a stabilit un nou record mondial, cu timpul de 46,86 secunde
  • David Popovici a bătut recordul mondial deținut de brazilianul César Augusto Cielo Filho, încă din 2009, în perioada în care costumele de înot facilitau astfel de performanțe

La scurt timp după ce a devenit cel mai rapid înotător al tuturor timpurilor, Popovici a reacționat pe rețelele de socializare.

Simona Halep, revenire magică și calificare în finala turneului de la Toronto! Peste cine va da și marele obiectiv îndeplinit
Toronto
Simona Halep, revenire magică și calificare în finala turneului de la Toronto! Peste cine va da și marele obiectiv îndeplinit

Citatul motivațional distribuit de David Popovici pe Facebook

Românul l-a citat pe unul dintre cei mai mari antrenori din baschetul american, regretatul John Wooden.

„Succesul vine atunci când ştii că ai depus întregul efort pentru a face bine şi pentru a deveni atât de bun pe cât eşti capabil să fii”, a fost mesajul distribuit de David Popovici pe contul său de Facebook.

Postarea lui David Popovici pe Facebook, după ce a spulberat recordul mondial: a citat un mare antrenor

Întreaga planetă e la picioarele lui David Popovici

Performanța lui David Popovici, record mondial doborât după 13 ani, a făcut imediat înconjurul planetei. State of Swimming a notat că David Popovici a devenit cel mai tânăr deținător al recordului mondial în „proba regină”, cea de 100 de metri liber.

Italienii de la Oa Sport nu s-au ferit de cuvinte: „David Popovici nu e om, e de pe altă planetă! A bătut recordul mondial la 100 de metri după 13 ani”.

Gazzetta dello Sport, cea mai importantă publicație din Italia, i-a dedicat un articol separat, poziționat în prima parte a site-ului. Are titlul „Cine e David Popovici, noul rege al probei de 100 de metri”, iar în el este prezentată filosofia de viață a fenomenului natației.

VIDEO. Cursa în care David Popovici a stabilit un nou record mondial

Citește și alte știri despre David Popovici:

David Popovici, prima reacție după recordul mondial la 100 de metri liber! S-a oprit în drumul spre premiere și a avut un mesaj special

Detaliul fabulos remarcat după recordul mondial al lui David Popovici: „Minunat!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  13 August 2022, 23:24

Definiti, va rog, ziaristi de duminica, ce inseamba "spulberat". 5 sutimi in minus?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close