SPORTURI  »  ALTELE  »  JUDO

Cîte sportive vor reprezenta România la Europenele de Judo şi care va fi obiectivul lor

Articol de GSP - Publicat joi, 27 martie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 martie 2014 22:55

Florin Bercean, antrenorul coordonator al lotului feminin, a declarat că la Montpellier, gazda CE 2014 (24-27 aprilie), vor merge 3, maximum 4 fete, iar obiectivul este cucerirea unei medalii şi a unui loc 5.

Sportivele au o ultimă verificare oficială înainte de Europene la un concurs de Grand Prix în Turcia, la sfîrşitul acestei săptămîni. "Avem mici probleme, Chiţu are o jenă la un genunchi, s-a mai lovit şi la un umăr, dar nu avem accidentări grave", a spus Bercean.

La Europene vor merge precis Andreea Chiţu, la 52 kg, iar la 57 kg Loredana Ohîi şi Corina Căprioriu. La CE din 2013, România a cucerit o medalie de argint, prin Chiţu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează