SPORTURI  »  ALTELE  »  NUMIRE

Compensaţie de la premier » Doina Melinte, vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Drog

Doina Melinte e de două decenii membru PDL și se gîndește să treacă la PSD
Doina Melinte e de două decenii membru PDL și se gîndește să treacă la PSD

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iunie 2012 19:41

Destituită recent din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Tineret, în locul său fiind instalată Carmen Tocală, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Doina Melinte a primit un premiu de consolare din partea primului ministru Victor Ponta.

Şeful guvernului, cel ce luase măsura anterioară, a decis ca fosta mare atletă să ocupe funcţia de vicepreşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale Anti-Drog.

Doina Melinte preluase şefia ANST din martie 2010. Numele ei a apărut în recentul scandal legat de BAC-ul olimpicilor. Fiica sa, Daiana, a susţinut examenul din postura de sportivă la Dinamo, la canotaj, deşi nimeni nu a văzut-o vreodată la antrenamente.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
werdy
werdy  •  07 Iunie 2012, 10:22

Daca asta este " curateni " morala promisa de ponta va avea o mare surpriza la alegeri , nu se poate ca o asemenea vaca nesimtita si proasta sa ocupe locul cuiva care merita ..........................

kand
kand  •  07 Iunie 2012, 00:25

dupa ce au injurat-o acum ii dau alta functie :_)))) bravo USL, sunteti ....praf

unvot
unvot  •  06 Iunie 2012, 23:47
Postat de nightwishh pe 06 Iunie 2012, 20:40

Vad ca Ponta promoveaza competenta... Ce naiba o recomanda pe Doina Melinte pentru aceasta functie? Faptul ca a fost un an sefa la ANST si nu a reusit sa faca nimic pentru a resususcita sportul romanesc?

Ce naiba il recomanda pe ponta pentru functia pe care o are?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează