SPORTURI  »  ALTELE  »  SCANDAL

Complici la sălbăticiile din judo, săritori la bob » Cum a reacționat COSR, după dezvăluirile șocante ale Ioanei Gheorghe

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 11:03 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 11:37

SCANDAL LOTUL NAȚIONAL DE BOB. Vicecampioană europeană la bob, Ioana Gheorghe, 23 de ani, a dezvăluit iadul trăit la lotul olimpic feminin, unde spune că antrenorul Paul Neagu, 66 de ani, a încercat în repetate rânduri s-o lovească și s-o umilească. Evocă și faptul că acesta obișnuiește să ofere fetele de la lot către interlopi din Constanța, amenințându-le și obligându-le să tacă.

Într-un comunicat emis ieri, COSR a subliniat că „dezaprobăm orice gest care aduce atingere oricărui sportiv. Cerem Federației Române de Bob și Sanie ca până la definitivarea cercetării să numească un nou antrenor care să asigure continuitatea pregătirii. COSR își exprimă totalul dezacord față de astfel de situații și oferă sprijinul total pentru ca sportiva Ioana Teodora Gheorghe să își poată continua pregătirea în condiții de siguranță până la soluționarea și clarificarea situației”.

E însă același COSR care pe parcursul anilor 2018-2020 a închis complice ochii la sălbăticiile comise la lotul olimpic de judo feminin, unde antrenorul Florin Bercean a fost acuzat de foste sportive de agresiuni, bătăi și umilințe repetate. 

Condusă de Cristinel Romanescu, șeful Federației Române de Tenis de Masă, Comisia de Disciplină a COSR a ascuns cazul sub preș, refuzând să ofere un verdict după mai bine de un an de când cazul a intrat pe agenda forului!

Citește și:

Federația Română de Bob, comunicat incredibil, după scandalul sexual de la lot: „E posibil ca fata să aibă imaginație bogată”

MĂRTURIILE FETELOR AGRESATE LA LOTUL DE JUDO:

Teroare în judo » O altă sportivă povestește traumele la care a fost supusă de Florin Bercean la lotul de judo: ”M-a lovit, cu ură, în cap cu capătul cauciucat al unei sfori”

EXCLUSIV GSP // VIDEO Mărturie ZGUDUITOARE a unei foste sportive de 18 ani de la lotul olimpic: ”M-au bătut în cap, mi-au rupt piciorul, m-au umilit. M-au distrus!”

FOTO + VIDEO Noi dezvăluiri TULBURĂTOARE despre agresiunile de la lotul olimpic de judo: "M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc. Arătam ca o zebră"

EXCLUSIV GSP "Am vrut să mă sinucid" » A 5-a victimă din infernul lotului olimpic, dezvăluiri șocante

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează