SPORTURI  »  ALTELE  »  HIPISM

Concurs internaţional de echitaţie în România: află toate detaliile!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 aprilie 2013 14:32

Primul concurs internaţional de sărituri peste obstacole din România va fi organizat la Clubul Equestria, după o pauză de şapte ani. Competiţia FEI - Longines Grand Prix va avea un fond de premiere-record: 45.000 de euro.

Competiţia va alea loc în perioada 30 mai-2 iunie, la sediul clubului de echitaţie Equestria din comuna Snagov (Săftica), sat Tîncăbeşti, şi este organizat sub egida Federaţiei Ecvestre Internaţionale.

Concursul are ca invitaţi sportivi din toate ţările Europei, pînă în acest moment confirmînd călăreţi din Grecia, Turcia, Italia, Bulgaria, Austria, Germania, Ungaria şi România. Organizatorii estimează, la nivel de participare în concurs, un număr de 180-200 de cai de performanţă, dintre cei mai valoroşi şi recunoscuţi pentru nivelul internaţional de două stele din ţările participante.

Dintre membrii juriului vor face parte nume de rezonanţă ale echitaţiei mondiale, arbitri internaţionali foarte titraţi din Bulgaria, Turcia, Germania şi România, iar ca Şef de pistă a fost invitat domnul Gilbert Remy, recunoscut arbitru internaţional Level III, din Luxemburg, invitat de onoare al primei ediţii a Salonului Calului, primul eveniment din România dedicat tuturor activităţilor economice, sportive şi de entertainment legate de echitaţie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close