SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Se pregătește un meci istoric în UFC: Conor McGregor a acceptat provocarea legendei Anderson Silva

Conor McGregor a acceptat provocarea legendei Anderson Silva
Conor McGregor a acceptat provocarea legendei Anderson Silva

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2020 18:04

Irlandezul Conor McGregor (31 de ani) și brazilianul Anderson Silva (43 de ani) și-au dat acordul pentru o înfruntare istorică în octogonul UFC. 

Anderson Silva, considerat de o bună parte a fanilor cel mai mare luptător din istoria UFC, l-a provocat pe McGregor printr-un mesaj elegant: „Am o admirație uriașă față de atletul Conor. Cred că această superluptă ar fi un eveniment istoric pentru sport. Niciunul dintre noi nu mai are nimic de demonstrat. Cred că fanii UFC și cei ai sporturilor de contact ar vrea să vadă acest spectacol. Vreau să îmi testez mișcările de arte marțiale împotriva lui”.

McGregor a acceptat pe loc

Conor McGregor a răspuns afirmativ printr-un mesaj postat pe Twitter: „Accept!”. Lupta va fi o provocare pentru irlandez, care va trebui să urce în categorie la 80 de kg, pentru prima dată în carieră. În august 2017, când a pierdut meciul de box cu Floyd Mayweather Jr., McGregor cântărea sub 70 de kg.

VIDEO. Anderson Silva, accidentare horror

Anderson Silva a fost starul UFC, cel mai important om al francizei, până în 2013. Brazilianul a pierdut în octombrie 2012 meciul cu Chris Weidman, iar la revanșa din decembrie 2013 a suferit o accidentare groaznică. Și-a rupt piciorul în momentul în care a încercat să aplice o lovitură joasă de picior. Din acel moment, cariera lui Silva a luat-o pe o pantă descedentă, pierzând 4 din următoarele 5 lupte.

11 victoriiare Anderson Silva în meciurile pentru titlu în UFC. A pierdut în doar două rânduri

Citește și alte știri din sporturile de contact:

VIDEO Floyd Mayweather a participat la o petrecere în plină pandemie de coronavirus și l-a enervat pe primar

Cătălin Moroșanu se face actor! Va juca într-un film alături de o vedetă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
clarvazatorul
clarvazatorul  •  28 Mai 2020, 19:36

Numai istoric nu e... McGregor bun, celalalt frauda!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează