SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC 257

Momentul în care Conor McGregor a cedat psihic + Primul contact cu Dustin Poirier după meci: „Mi-ai f*** piciorul, nenorocitule!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2021 15:05 / Actualizat duminica, 24 ianuarie 2021 15:53

Dustin Poirier (32 de ani) l-a învins pe irlandezul Conor McGregor (32 de ani), câștigând main event-ul din gala UFC 257, iar antrenorul Thiago Alves a fost unul dintre punctele forte ale americanului.

„Loviturile s-au acumulat, cu siguranță. Știam ce urmează când l-am văzut pe Thiago Alves în colțul lui. Știam că o să încerce să mă lovească la picioare pentru că el s-a antrenat ca să lupte așa. Este prima dată când experimentez așa ceva. La un moment dat l-am auzit și pe Thiago cum a zis «A fost o lovitură bună». Și în mintea mea, mă gândeam, «Nenorocitule, chiar a fost una bună». Și apoi au început să vină una după alta”, a explicat Conor McGregor.

Momentul în care Conor McGregor a cedat psihic + Primul contact cu Dustin Poirier după meci: „Mi-ai f*** piciorul, nenorocitule!”
Thiago Alves FOTO Instagram @thiagoalvesatt

Thiago Alves, punct important în cariera lui Poirier

Brazilianul Thiago Alves, cunoscut sub numele de „Pitbull”, a luptat până în 2019 și a terminat cu un palmares de 23 de victorii și 15 înfrângeri. În ultimul său meci, a pierdut cu Tim Means în ring, dar fostul luptător deja făcea progrese remarcabile în calitate de antrenor la America Top Team (ATT).

În 2009, Thiago Alves se lupta în UFC pentru titlu cu George St. Pierre, care avea șapte victorii consecutive, iar Thiago Alves a pierdut la puncte acea partidă.

Dustin Poirier a început să colaboreze cu Thiago Alves și cariera lui a intrat pe o pantă ascendentă. Sportivul din Louisiana i-a învins pe Eddie Alvarez și Justin Gaethje, iar apoi a câștigat centura la categoria ușoară împotriva lui Max Holloway. La UFC 242 s-a duelat și cu Khabib Nurmagomedov, dar a pierdut în fața luptătorului din Rusia.

+16 FOTO

Conor McGregor și Dustin Poirier s-au întâlnit după meci

Înainte să plece de la arenă, McGrgor și Poirier s-au reîntâlnit, iar momentul a fost surprins de presă. Îmbrăcat la costum și sprijinându-se într-o cârjă, irlandezul a glumit pe seama accidentării provocate de adversar: „Mi-ai f*** piciorul, nenorocitule!”. Apoi l-a felicit: „Ai făcut o treabă bună!”. „Respect!”, a fost răspunsul lui Poirier.

Citește și alte știri din UFC:

Michael Chandler, exploziv la debutul în UFC! KO în 30 de secunde, salt ireal în octogon și provocări pentru McGregor și Nurmagomedov

Secretul lui Conor McGregor » Cine este Dee Devlin, femeia care îl ajută să își revină după eșecul cu Dustin Poirier

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  24 Ianuarie 2021, 17:13

2 baieti finutzi, da' finutzi rau de tot !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează