SPORTURI  »  ALTELE  »  UFC

Conor McGregor, făcut praf de un rus în vogă: „E beat non-stop! Cum să mai fie campion?”

FOTO: Imago-Images
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2022 21:30 / Actualizat marti, 08 martie 2022 21:44

Luptătorul rus Islam Makhachev (30 de ani) a ironizat zvonurile conform cărora Conor McGregor (33 de ani) ar primi o nouă șansă la titlu în UFC. 

Islam Makhachev, numărul 3 în ierarhia lightweight din UFC, nu crede că McGregor mai poate concura la nivel înalt și a ironizat stilul de viață al irlandezului. 

Conor McGregor, ironizat în UFC: „E beat non-stop!”

„Cred că e o minciună. Pentru fani ar fi interesant, dar cred că nu e adevărat. Îi va fi greu să ajungă la greutatea optimă, pentru că e beat non-stop. Mulți oameni l-ar zdrobi dacă ar reveni în octogon. 

Tot ce mai poate el să facă este să lupte împotriva lui Nate Diaz sau a unora mai în vârstă, pentru a mai strânge niște bani. Asta e tot ce mai poate. Nu va mai fi niciodată campionat! Nu va mai concura la nivel înalt”, a transmis Makhachev, potrivit Pundit Arena.

Conor McGregor, făcut praf de un rus în vogă: „E beat non-stop! Cum să mai fie campion?”
Islam Makhachev

Islam Makhachev este un fost campion mondial la Sambo, în 2016, la Sofia. A debutat în UFC în mai 2015, o victorie în fața lui Leo Kuntz. Are un record impresionat, 22 de meciuri câștigate și un singur eșec. În ultimii doi ani l-a avut în staff și pe Khabib Nurmagomedov.

Săptămâna trecută, McGregor îl provoca pe Makhachev: „Nici n-aș transpira într-o luptă cu el. Lovește jenant, e rușinos. Fiți atenți când voi reveni. La fel ca întotdeauna. Cu orice. La orice categorie. Oriunde”.

Citește și alte știri din sportul mondial: 

Andy Murray, gest admirabil pentru copiii din Ucraina: „Voi dona toți banii pe care îi voi câștiga în anul 2022! Trebuie să își continue educația”

Rușii „fardează” adevărul cu 3 explicații incredibile: „De asta e mai bine că suntem excluși din sportul mondial”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează