ALTELE  ·  METROSPORT

Conor McGregor, gest caritabil! Cel mai dur luptător din MMA a impresionat printr-un gest neașteptat

Luni, 21 Octombrie

Conor McGregor este unul dintre cei mai duri luptători din MMA și e recunoscut pentru atitudinea de bad boy care caută să se afle mereu în mijlocul scandalurilor.

Luptătorul irlandez are și o atitudine mai blândă când vine vorba de cazuri umanitare. Recent a impresionat după ce a făcut o donație generoasă către familia unei fetițe de un an care luptă cu o boală genetică foarte rară.

McGregor a donat 12.000 de euro pentru un posibil tratament revoluționar și a dorit ca acest lucru să nu se afle. Gestul său a fost făcut însă public de către mama fetiței.

„Conor ne-a rugat să nu menționăm donația sa, dar nu am putut să nu îi mulțumim în mod public pentru ce a făcut pentru noi”, a spus mama fetei.

Donația sa a venit după ce a promis că va dubla suma pe care clubul Crumlin Boxing o va colecta în urma unui eveniment de strângere de fonduri. Clubul a strâns 12.000 de euro, iar sportivul din Irlanda a contribuit cu aceeași sumă, dar și cu o pereche de mănuși care s-a vândut cu 500 de euro la o licitație. 

Citește și:

VIDEO Conor McGregor cel josnic! A altoit un bătrân într-un bar, dintr-un motiv INCREDIBIL!Primele declarații ale bărbatului care și-a pierdut familia în tragedia din Timișoara. Ce i-au spus medicii că a încercat să facă soția lui după ce le-a murit copilul

Libertatea

Comentarii (3)

magic4ever  •  21 Octombrie 2019, 14:41

Si Khabib Nurmagomedov care la batut mar pe McGregor cum mai este?

pierrecardin  •  21 Octombrie 2019, 13:58

S-a plictisit sa bata batrani?

Mumu Iepsd  •  21 Octombrie 2019, 12:59

E suspect in doua cazuri de viol in Irlanda. Ziarele au scris ca e vorba despre un irish sport star pt ca aici nu se da numele persoanei pana nu se dovedeste daca e vinovat sau nu

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:00 Curling

CE: Helsingborg

Eurosport
12:00 Tenis, Cupa Davis

Franța - Serbia

Digi 2, Telekom 3, Look Plus
Program TV complet

Liga 1