SPORTURI  »  ALTELE  »  MTV VIDEO MUSIC AWARDS

VIDEO + FOTO Conor McGregor, incident la MTV Video Music Award » A sărit la un artist celebru: „Nici măcar nu știam cine e”

Luptătorul Conor McGregor (33 de ani) și raperul Machine Gun Kelly (31 de ani) au fost la un pas de bătaie, chiar pe covorul roșu de la MTV Video Music Awards, gală organizată duminică, în Brooklyn. +7   FOTO
Luptătorul Conor McGregor (33 de ani) și raperul Machine Gun Kelly (31 de ani) au fost la un pas de bătaie, chiar pe covorul roșu de la MTV Video Music Awards, gală organizată duminică, în Brooklyn.

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 13:03 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 15:27

Luptătorul Conor McGregor (33 de ani) și cântărețul Machine Gun Kelly (31 de ani) au fost la un pas de bătaie, chiar pe covorul roșu de la MTV Video Music Awards, gală organizată duminică, în Brooklyn.

Conor McGregor și Machine Gun Kelly sunt două personalități marcante în domeniile lor de activitate. Luptătorul irlandez este recunoscut pentru modul iscusit în care își promovează meciurile, de multe ori cu un limbaj vulgar, dar care atrage spectatorii. De cealaltă parte, artistul a căpătat o notorietate specială după ce a avut un schimb de replici cu Eminem, prin intermediul unor piese rap.

McGregor și Machine Gun Kelly, scandal la MTV Video Music Awards

Duminică, cu câteva momente înainte de startul ceremoniei de la Barclays Center, din Brooklyn, Conor McGregor a fost surprins în momentul în care se apropia violent de un grup de oameni din care făceau parte Machine Gun Kelly și iubita lui, actrița Megan Fox. 

A urmat un haos general. Cântărețul a fost scos din mulțime, iar mai multe persoane îi strigă: „Fugi! Fugi!”. Forțele de ordine au intervenit rapid și l-au extras pe Machine Gun Kelly din mulțime. McGregor s-a mulțumit doar cu un pahar golit în direcția oponentului de conjunctură.

VIDEO Momentul în care Conor McGregor încearcă să ajungă la Machine Gun Kelly 

Spectacol regizat între Conor McGregor și Machine Gun Kelly?

Festivitățile de genul MTV Music Video Awards și-au pierdut din popularitate. Ratingul lor este într-o scădere continuă, inclusiv cel al premiilor Oscar. Jurnaliștii de la Wasington Post iau în calcul inclusiv un conflict creat artificial, pentru a crește impactul evenimentului. 

+3 FOTO

Succesul a fost unul garantat. Gala MTV a urcat rapid în trending pe Twitter, milioane de oameni urmărind imaginile în care McGregor încearcă să ajungă la Machine Gun Kelly.

Nu s-a întâmplat nimic. Nici măcar nu îl cunosc. Eu mă lupt doar cu bărbați adevărați. Habar nu am cine este, sincer vă spun. Știu doar că e iubitul lui Megan Fox
- Conor McGregor

VIDEO Reacția lui Machine Gun Kelly, când a fost întrebat despre incident

Citește și alte știri din sportul mondial: 

VIDEO Daniil Medvedev și „peștele mort” » Explicația rusului, după modul bizar în care a sărbătorit victoria cu Djokovic: „E legendar!”

Emma Răducanu a dat lovitura și pe internet după US Open! Ce s-a întâmplat cu pagina ei de Instagram

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ripensistu
ripensistu  •  13 Septembrie 2021, 20:24

Lasa ca vine Khabib sa ii dea somn.

aurelianionut
aurelianionut  •  13 Septembrie 2021, 17:36

Lasa ca artistul ala e de la oras:)))))Auzi la astia:artist celebru:)))...bai ziaristilor,altii sunt artisti nu asta:)).Si pentru ce,pentrru ca s-a contrat cu Eminem..asta somitate:))...Si da,muzica astora e de ***,pentru mase,pentru prostacii care se cred rebeli dar n-au citit o carte in viata lor:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

drd23234
drd23234  •  13 Septembrie 2021, 17:18

un taran!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează