SPORTURI  »  ALTELE  »  SCHI

Continuă războiul dintre sportivi și Federație! Ioan Valeriu Achiriloaie, cel mai bun schior român, mesaj-manifest după Mondialul din Suedia: „Gata! Am ajuns la capătul puterilor! Nu mai pot să bântui lumea singur”

Ioan Valeriu Achiriloaie
Ioan Valeriu Achiriloaie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 21:07

Ioan Valeriu Achiriloaie, 28 de ani, cel mai bun schior român al momentului, s-a întors de la Campionatul Mondial de Schi din Suedia și a publicat pe contul său de Facebook o scrisoare-manifest în care lasă de înțeles că intenționează să pună capăt carierei din cauza lipsei de suport a Federației Române de Schi și Biatlon.

La fel ca Ania Caill și Alexandru Barbu, ceilalți doi români prezenți la întrecerea din Suedia, Achiriloaie s-a putut baza în Suedia doar pe susținerea antrenorilor Emilian Focșeneneanu și Bogdan Barbu. Sportivii vor o implicare mai mare din partea Federației (detalii pe larg, AICI)

„Gata. Am ajuns. Am ajuns la capătul puterilor mele. Am ajuns până unde pot singur. Fară staff, echipă, etc. Nu mai pot să bântui lumea singur, cu speranța că eu o să mă bat cu morile de vânt și o să reușesc.

Mereu am spus că o să vina ziua când o sa simt că nu mai am cum să progresez în felul ăsta. Asta mi-a arătat Campionatul Mondial din Suedia de la Åre.

Mulțumesc lui Emilian Focșeneanu și Bogdan Barbu că au făcut deplasarea alături de noi, de altfel singura deplasare de mai bine de un an susținută de FRSB (deocamdată doar biletele de avion, faără bagajele extra, așteptăm restul decontului). Mai departe o să mă lupt să termin sezonul cât mai bine, apoi o să vedem ce va fi”, a scris Ioan Valeriu Achiriloaie pe contul său de Facebook.

Vezi și: EXCLUSIV Conflict aprins în schiul românesc » Ania Caill pune la zid Federația: „România mă ignoră! Nici nu apar în lotul național” » Replică dură: „I-am plătit tot ce se putea, dar ea se compară cu Lindsey Vonn”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează