SPORTURI  »  ALTELE  »  CM CANOTAJ

Corespondență din Bulgaria » FOTO Șosetele care au adus aurul » Gianina Beleagă și Ionela Lehaci-Cozmiuc, superstiție inedită la CM

FOTO: RAED KRISHAN +2   FOTO
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 14:35

Gianina Beleagă și Ionela Lehaci-Cozmiuc au făcut o tradiție înainte de finalele mondiale. Ca și anul trecut, ele și-au pregătit ciorapii tricolori pe care au scris ”We are the best!”

Anul trecut, la Sarasota, în finala mondială, Gianina și Ionela cucereau primul aur din carieră, la senioare. Pe podiumul de premiere, cele două apăreau încălțate cu ciorapi "tricolori".

Același lucru l-au făcut și acum, numai că în Bulgaria a mai apărut o noutate. Ele au scris deasupra pe șosete: "We are the best" (Noi suntem cele mai bune).
"Am avut încredere în noi, știam că o să câștigăm. Trebuia doar să ne facem cursa noastră, să obținem timpii pe care-i scosesm și la antrenamente", a dezvăluit Gianina.

Fac pereche de trei ani, se mai ceartă, se mai ciondănesc, dar acum sunt ca două surori. Se cunosc una pe cealaltă. Pe podiumul de premiere se țin de mână. Gianina o sărută pe obraz pe Ionela și-i transmite un "te iubesc" din tot sufletul!

FOTO: RAED KRISHAN

Gata pentru Tokyo

Similitudinile cu Mondialul de anul trecut, nu se opresc doar la ciorapii "tricolori". Ca și atunci, și acum Ionela și Gianina au ratat Europenele. A fost frustrant pentru niște campioane mondiale să rateze podiumul la campionatele continentale de la Glasgow, acum o lună. România mersese în Scoția cu 9 bărci. 7 dintre acestea luaseră medalii. Barca lor era una dintre cele care nu reușiseră acest lucru. "Am plâns un pic, ne-am descărcat și am trecut la treabă!", a dezvăluit Gianina.

"Drumul nostru este la mijloc. Mai avem doi ani până la Tokyo. De acolo ne dorim, din tot sufletul, să ne întoarcem cu aur", adaugă Ionela Cozmiuc.

Cursa de la "Grebna Baza", din Plovdiv, a ieșit așa cum și-au dorit. "Nu a fost ușor, dar am plecat hotărâte, știind că toate bărcile vor încerca să rămână în pluton. Ne-am făcut cursa, așa cum ni s-a spus, pentru că știam că avem timpi buni în spate. Când ne-am văzut în față, am încercat să ne calmăm, să mergem în ritmul nostru. Treptat-treptat am ridicat strocul ca să nu mai fim ajunse", a descris cursa Gianina.

"Mulți ne-au spus că istroia se va repeta după ce nu am luat medalie la Europene. Noi ne-am antrenat în continuare la fel. Vrem însă ca la anul, să spargem ghinionul și la Europene", a spus Ionela.

Vezi și: 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1461177693935533
Sorin Gane  •  16 Septembrie 2018, 11:37

da -- numai ca , ciorapii conteaza mai putin , tot ceea ce conteaza e munca - ambitia si foamea ( de medalii )

maxp
maxp  •  15 Septembrie 2018, 21:14
Postat de Petre Stoian pe 15 Septembrie 2018, 17:00

Sint transmisiuni la TV ?

Da.

844831225687843
Petre Stoian  •  15 Septembrie 2018, 17:00

Sint transmisiuni la TV ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează