SPORTURI  »  ALTELE  »  INCIDENT

Final de coșmar pentru Arnold Schwarzenegger la Munchen » Reținut și șicanat 3 ore, și-a lăsat partenera drept garanție că se întoarce! „Nemții nu mai văd pădurea de copaci”

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 11:14 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 18:06

Legendă a culturismului și fost guvernator al Californiei, actorul Arnold Schwarzenegger a avut o zi neagră la Munchen, din cauza unui ceas de lux pe care-l va scoate astăzi la o licitație caritabilă.

Un ceas de lux marca Audemars Piguet, nedeclarat la sosirea pe aeroportul Franz Josef Strauss, din Munchen, l-a costat extrem de scump pe Arnold Schwarzenegger. Nervi, timp și bani pierduți!

De șapte ori câștigător al titlului Mr. Olympia la culturism, fost guvernator al Californiei, actorul american de origine austriacă avea în bagajul cu care călătorise de la Los Angeles un exemplar al mărcii elvețiene „Audemars Piguet”. Încadrat în categoria „bijuterii”, ceasul urmează să fie vândut astăzi la Kitzbuhel, în cadrul unei licitații caritabile. 

Final de coșmar pentru Arnold Schwarzenegger la Munchen » Reținut și șicanat 3 ore, și-a lăsat partenera drept garanție că se întoarce! „Nemții nu mai văd pădurea de copaci”
Așa arată ceasurile Audemars Piguet. Se fabrică 45.000 de exemplare pe an

Suma în litigiu: 35.000 de euro! Arnold Schwarzenegger a trebuit să scoată bani de la bancă

„Arnie” a omis să-l declare și să plătească taxe pentru el, iar autoritățile germane au deschis o procedură pentru fraudă fiscală. Schwarzenegger l-a evaluat la 20.000 de euro, însă vameșii au stabilit că exemplarul aflat în posesia lui face 26.000 de euro. La care au adăugat o taxă fiscală de 4.000 de euro și o amendă de 5.000 de euro. Astfel că suma în litigiu a ajuns la 35.000 de euro!

Actorul american a vrut să achite cu cardul de credit, dar s-a lovit de-o prevedere din legislația germană potrivit căreia 50 la sută din taxele vamale trebuie plătite în numerar. Bineînțeles că nu avea bani cash la el. Mai ales euro.

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger. Foto: Imago Images
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger
+17 FOTO

Arnold Schwarzenegger și-a lăsat partenera drept garanție că se întoarce!

A trebuit să meargă la bancă, unde a fost însoțit de un angajat al aeroportului! Partenera lui, Heather Milligan, a fost reținută în biroul vamal, drept garanție că se va întoarce!

Așa se face că, din momentul în care a fost invitat să-și deschidă bagajele, pentru control, și până i s-a permis să plece, celebrul actor a petrecut în aeroportul din capitala Bavariei peste trei ore! Timp în care a fost supus și unui veritabil interogatoriu, pe care el l-a refuzat inițial și și-a sunat avocații.

La plecarea spre Kitzbuhel, cu mașina, Schwarzenegger și-a manifestat frustrarea într-o discuție cu reporterii tabloidului Bild: „Aceasta este problema de care suferă Germania. Autoritățile nu mai văd pădurea de copaci!”. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
valentindragobete
valentindragobete  •  19 Ianuarie 2024, 12:38
Postat de PeterChristian pe 18 Ianuarie 2024, 13:18

LEGEA e LEGE la noi nu ca la voi ! Vezi cine va subventioneaza : varza si cartofii !!!!!

Auzi băi Petrică, prostul satului de la "voi" dar și de la noi, dar când în plină pandemie cu restricții, autobuze cu romani de la noi nu de la voi, plecau ilegal cu sprijinul autorităților de la voi dar și de la noi, la cules sparanghel in jermănica, LEGEA nu mai era LEGE?

grro
grro  •  19 Ianuarie 2024, 09:54
Postat de memo pe 19 Ianuarie 2024, 07:19

Dimpotrivă. Fix asta e subiectul:înapoierea și neadaptarea unor mentalități și a unei legislații la lumea reala și incompetenta și birocrația unor depășiți moral,mental economic , tehnologic etc. Subiectul e aservirea economica prin dependenta de gaz a acelui stat ca politica de stat timp de 10-15 ani unui terț care era din afara UE și cu rsc major de a deveni pe opozant. Nu sunt deloc pe lângă subiect.

Ți-am mai spus odată, ești total pe lângă subiect și vorbești aiurea. Legea e lege și dacă ești obligat să declari lucrurile de valoare la vamă, ar fi indicat să o și faci. Se pare că acolo nu merge cu șmecherii, bonusuri, șpagă etc. E o lume pe care tu nu o s-o înțelegi niciodată, fiindcă ai crescut într-un sistem putred. Hai pa, că mă plictisești deja cu aiurelile tale.

grro
grro  •  19 Ianuarie 2024, 09:07
Postat de memo pe 19 Ianuarie 2024, 07:30

Au ajuns departe pentru ca s-au pompat miliarde în ei niște zeci de ani. Pentru ca fac doar ce le-a zis șeful în general. Și sunt încă multe părți neintegrate în care cei din fosta Republica din vest au salarii mai mari și muncesc mai puțin plătind taxe mai mari iar cei din fosta Republica din est muncesc mai mult cu taxe mai mici cu salarii mai mici... Ce zici de exemplul asta de integrare la 30 de ani plus după reunificare? E bine ?

Zic că vorbești aiurea! În est se câștigă mai puțin, asta e adevărat, dar și la noi diferă de regiune. La Vâlcea nu se câștigă ca la Cluj sau București. E ceva normal, pentru cei ce gândesc normal ;-). La noi sunt diferențe mult mai mari.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează