ALTELE  ·  ÎNCHISOARE

Cristi Borcea, internat în spitalul Penitenciarului Rahova: „E sub supravegherea medicilor”

Joi, 21 Februarie 2019, 12:17

Cristi Borcea, încarcerat în Penitenciarul Rahova pe 8 februarie, a fost dus la spitalul închisorii pentru investigații.

Fost acționar al lui Dinamo a cerut internarea in spital invocând istoricul său medical, potrivit Libertatea. Astfel, cererea nu putea fi respinsă, pentru că trebuie să se stabilească dacă bolile de care suferă necesită menținerea lui în spital sau nu.

„Nu e bolnav sau oricum nu e ceva grav. Deținutul a cerut să fie supus unor controale medicale. Doar se caută de boli, dar cum istoricul său medical este destul de încărcat, nimeni nu vrea să riște. Este internat într-o rezervă de doi, sub supravegherea medicilor. Mănâncă, doarme și se plimbă”, au declarat surse din Administrația Națională a Penitenciarelor pentru Libertatea.

  • Cristi Borcea, 49 de ani, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor. A fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro.
  • Borcea fusese eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani din cei 6 ani și jumătate la care fusese condamnat în Dosarul Transferurilor.Cum se repetă istoria. Colectiv – Bănicioiu: “Avem condiții ca în Germania”. COVID – Rareș Bogdan: “Vreți să vedeți spitale ca-n Occident? Mergeți la Suceava!”

Libertatea

Comentarii (12)

Vladescu Mircea  •  21 Februarie 2019, 19:04

*** !!!!! Acum cine ramane gravid-a ?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

88gore88  •  21 Februarie 2019, 16:02

A născut Borcea!!!

pma77  •  21 Februarie 2019, 15:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1