SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNCHISOARE

Cristi Borcea, internat în spitalul Penitenciarului Rahova: „E sub supravegherea medicilor”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 12:17

Cristi Borcea, încarcerat în Penitenciarul Rahova pe 8 februarie, a fost dus la spitalul închisorii pentru investigații.

Fost acționar al lui Dinamo a cerut internarea in spital invocând istoricul său medical, potrivit Libertatea. Astfel, cererea nu putea fi respinsă, pentru că trebuie să se stabilească dacă bolile de care suferă necesită menținerea lui în spital sau nu.

„Nu e bolnav sau oricum nu e ceva grav. Deținutul a cerut să fie supus unor controale medicale. Doar se caută de boli, dar cum istoricul său medical este destul de încărcat, nimeni nu vrea să riște. Este internat într-o rezervă de doi, sub supravegherea medicilor. Mănâncă, doarme și se plimbă”, au declarat surse din Administrația Națională a Penitenciarelor pentru Libertatea.

  • Cristi Borcea, 49 de ani, a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor. A fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro.
  • Borcea fusese eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani din cei 6 ani și jumătate la care fusese condamnat în Dosarul Transferurilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  21 Februarie 2019, 19:04

*** !!!!! Acum cine ramane gravid-a ?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

88gore88
88gore88  •  21 Februarie 2019, 16:02

A născut Borcea!!!

pma77
pma77  •  21 Februarie 2019, 15:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează