SPORTURI  »  ALTELE  »  CE LUPTE

Croitoru, bronz! Estera Dobre a luat argintul la Europenele de lupte!

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 31 martie 2011 21:37

Estera Dobre a cucerit medalia de argint la Campionatele Europene de lupte, în timp ce Cristina Croitoru a adus cea de-a doua medalie de bronz pentru delegaţia României.

UPDATE 21:22// Estera Dobre s-a aflat pentru a patra oară consecutiv în faţa confruntării decisive pentru titlul european la categoria 51 kg. Românca, care la ultimele trei ediţii a fost nevoită să se mulţumească cu argintul, nu a reuşit nici la ediţia din acest an să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Românca a fost oprită spre îndeplinirea visului european de ucrainianca Yuliya Blahinya şi astfel şi-a adăugat în palmares cea de-a patra medalie de argint.

UPDATE 20:21// Raluca Croitoru a cucerit medalia de bronz! Urmează meciul pentru titlul european al Esterei Dobre!

UPDATE 17:45//Ana Maria Pavel va concura în recalificările categoriei 55 kg  şi rămîne în lupta pentru medalia de bronz. Românca o va avea ca adversară pe rusoaica Maria Gurova.

UPDATE 17:40// Raluca Cristina Croitoru a pierdut meciul din semifinale în faţa ucrainiencei Khrystyna Daranutsa şi urmează să joace în recalificări pentru medalia de bronz.

Estera Dobre s-a calificat în finala probei de lupre libere, la categoria 51 kg şi urmează să concureze în faţa ucrainiencei Yulyia Blahinya. Românca are asigurată cel puţin medalia de argint. Finala urmează să aibă loc în jurul orei 19:00.

Raluca Cristina Croitoru a acces în semifinalele de la lupte libere, la categoria 48 kg şi are şanse de a urca pe podiumul european. În penultimul act al competiţiei, luptătoarea română o va întîlni pe Khrystyna Daranutsa (UKR).

Ieri, Ştefan Gheorghiţă a cucerit prima medalie pentru delegaţia României după ce a urcat pe ultima treaptă a podiumului la categoria 84 kg.

Rămîi pe gsp.ro pentru a afla informaţii despre evoluţia fetelor!

 

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
ligax
ligax  •  01 Iulie 2011, 13:51

Felicitari!

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  01 Aprilie 2011, 00:03

Bravo, tot fetele ne salveaza onoarea!

pancozone
pancozone  •  31 Martie 2011, 23:03

O performanta deosebita , insa care nu va fi observata asu uitata maine dimineata deoarece suntem prea preocupati cu necazurile din fotbal....si mai nou handbal...Trebuie sa schimbam sportul national si sa marginalizam fotbalul....Poate asa va creste si el in performante....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează