SPORTURI  »  ALTELE  »  EUROLIGA

CSM Oradea va debuta în Euroligă la turneul de la Szeged

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2010 00:00

Campioana României la polo, CSM Oradea, va susţine meciurile contînd pentru primul tur al Euroligii, în cadrul turneului găzduit de Szeged, la finalul acestei săptămîni.

 

În turul unu, CSM Oradea a fost repartizată în grupa C, în care vor mai juca formaţiile Szeged Beton (Ungaria), Primorje Rijeka (Croaţia) şi Montpellier Water polo (Franţa), turneul fiind găzduit, începînd de vineri, de Szeged.

Celelalte trei grupe de calificare vor avea loc la Kosice (Slovacia), Istanbul (Turcia) şi Budva (Muntenegru), primele două clasate din fiecare din cele patru grupe, urmînd a se califica în turul doi.

Meciurile din această fază sunt programate în intervalul 8-10 octombrie. Echipele clasate pe locuriel 3-4 vor continua competiţia continentală în turul II al Trofeului LEN (22-24 octombrie).

Turneul Final Four al Euroligii la polo este programat în 27 şi 28 mai, pe teren neutru, locaţia nefiind stabilită încă de LEN. (sursa: mediafax)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează