SPORTURI  »  ALTELE  »  LUPTE

Cu gîndul la Rio » Alegeri la Federaţia Română de Lupte

Răzvan Pîrcălabu este unul dintre candidaţii la şefia Federaţiei Române de Lupte
Răzvan Pîrcălabu este unul dintre candidaţii la şefia Federaţiei Române de Lupte

Articol de - Publicat joi, 24 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 23 ianuarie 2013 22:38

Răzvan Pîrcălabu, fiul fostului luptător Marin Pîrcălabu, şi Vasile Puşcaşu, ultimul campion olimpic al României, sînt contracandidaţii la postul de preşedinte.

Cele 136 de cluburi de lupte din ţară îşi vor alege azi noul preşedinte. Contracandidaţi, Vasile Puşcaşu, campionul olmpic de la Seul 1988, şi Răzvan Pîrcălabu, fost campion al României de lupte, acum un prosper om de afaceri. "Pe plan social sînt realizat şi luptele m-au ajutat să ajung sus. Mi-ar fi uşor să stau deoparte, dar am datoria de a ajuta într-un fel luptele", spune Răzvan Pîrcălabu (34 de ani).

"Ca răul să învingă, e de ajuns să nu faci nimic. Eu nu vreau asta. Mă voi implica pentru că îmi doresc ca luptele să reînvie, România să reprezinte din nou o forţă în lume. Mă gîndesc că ne putem întoarce cu o medalie de la Olimpiada de la Rio, de peste trei ani", adaugă preşedintele secţiei de lupte de la Steaua.

Consideră că e favorit în lupta cu fostul secretar general al FRL, pentru că are o echipă care-l sprijină, dar şi susţinere materială. "Eu nu candidez pentru bani. Nu voi lua nici un salariu de la lupte, din contră, voi aduce bani de acasă".

Burse pentru antrenori şi sportivi
Răzvan Pîrcălabu şi-a stabilit deja o strategie şi vrea să construiască totul de la zero. "Investim masiv în copii şi juniori. De acolo vine baza. Vrem să le asigurăm toate condiţiile. Vom face zeci de turnee de juniori şi cadeţi pentru că numai astfel vom creşte în valoare. În plus, vom acorda burse pentru antrenorii şi sportivii care dau satisfacţie. Primele şase cluburi din ţară, în funcţie de punctajul obţinut, vor primi o parte din buget de la federaţie, luînd modelul de la bulgari. Vom achiziţiona un microbuz pentru loturile naţionale şi pot anunţa semnarea contractului cu Umbro, în valoare de trei miliarde de lei", a subliniat Pîrcălabu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close