SPORTURI  »  ALTELE  »  APARIȚIE

VIDEO Cum arată acum Roman Kostomarov, după ce medicii i-au amputat ambele picioare și mâinile din încheieturi » Rusul se acomodează cu noua viață

Așa arată azi Roman Kostomarov / Sursă foto: Instagram +9   FOTO
Așa arată azi Roman Kostomarov / Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 17:23 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 23:11

Roman Kostomarov, 46 de ani, fostul mare patinator rus căruia i-au fost amputate ambele picioare în februarie, continuă procesul de refacere după operațiile dificile prin care a trecut în prima parte a anului.

La șase luni de când a fost nevoit să treacă printr-o dramă care i-a schimbat iremediabil viața, Kostomarov înregistrează progrese îmbucurătoare. Acesta s-a trezit din comă, iar acum face eforturi pentru a se acomoda cu protezele, notează publicația Libertatea, care citează portalul Komsomolskaia Pravda.

Pe contul său de Instagram, rusul a publicat un videoclip care i-a emoționat pe fanii săi, în timp ce făcea exerciții intense pe o bicicletă de fitness. Soția acestuia, Oksana Domnina, și ea fostă campioană mondială în proba de dans, a fost cea care i-a fost alături lui Kostomatov în toată această perioadă.

Roman Kostomarov a trecut prin clipe dramatice

Roman Kostomarov, campion olimpic în proba de dans alături de Tatiana Navka la ediția JO de iarnă din 2006, de la Torino, a ajuns pe masa de operație după un caz sever de pneumonie. Fostul sportiv, acum în vârstă de 46 de ani, a fost spitalizat pe 10 ianuarie, acuzând slăbiciune și dureri în piept.

După diagnosticul de pneumonie și septicemie, a fost internat la terapie intensivă și intubat. Apoi, medicii au decis că e nevoie să-i amputeze ambele picioare, dar și mâinile din încheieturi.  

Jucătoarea din Rusia, poziție publică după tensiunile Putin - Prigojin: „Nu vă ascund! E mizerabil ce simt”
RUSIA
Jucătoarea din Rusia, poziție publică după tensiunile Putin - Prigojin: „Nu vă ascund! E mizerabil ce simt”

FOTO. Imagini din cariera marelui Roman Kostomarov

+5 FOTO

Roman Kostomarov, un nume legendar

Roman Kostomarov e maestru emerit al sportului în Rusia și a reușit cele mai importante rezultate în proba de dans alături Tatiana Navka, soţia lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus Vladimir Putin. În 2006, cei doi au câștigat titlul la Jocurile Olimpice de la Torino, fiind de asemenea de două ori campioni mondiali, de 3 ori campioni europeni și de 3x câștigători ai finalei seriei Grand Prix.

Citește și alte știri din sportul mondial:

Americanca Simone Biles, cvadruplă campioană olimpică, revine în gimnastică

Marele regret din cariera lui Lance Armstrong: „Eddy Merckx m-a sunat instant: «E o mare greșeală ce ai făcut»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  29 Iunie 2023, 21:50
Postat de VanBasten pe 29 Iunie 2023, 18:31

E numai bun pentru frontul din Bahmut.

Asta e cam cinică totuși. Mai bun ar fi Peskov, dar el e bun doar de dat din gură.

VanBasten
VanBasten  •  29 Iunie 2023, 18:31

E numai bun pentru frontul din Bahmut.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează