SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMA

CUPA MONDIALĂ // Început de drum în Egipt » Sabrerii români, start la Cairo!

Articol de - Publicat vineri, 15 noiembrie 2019 13:36

Sabrerii români pornesc azi în noul sezon la etapă de Cupă Mondială de la Cairo, un punct important în adunarea de puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Cinci medalii olimpice a adus de-a lungul timpului sabia masculină românească, dintre care una de aur, un argint și trei de bronz. O armă care din 1992 are o prezență neîntreruptă la cel mai mare eveniment al sportului mondial.

Componenții lotului național încearcă să prelungească această perioadă și dincolo de Tokyo 2020. Chiar dacă nu stau prea bine în clasamentele mondiale, Tiberiu Dolniceanu fiind cel mai bine clasat pe 19, iar echipa pe 9, mai sunt puncte de acumulat până pe 4 aprilie când se închide perioada de calificare.

Prima oprire în acest periplu este în acest sfârșit de săptămână, la etapa de Cupă Mondială de la Cairo. România îi va avea ca reprezentanți Tiberiu Dolniceanu, Alin Badea, Iulian Teodosiu, George Dragomir, Florin Zalomir și Răzvan Ursachi

Azi, au loc calificările pentru tabloul de 64, mâine e competiția individuală, iar duminică întrecerea pe echipe. Până în aprilie băieții vor mai concura la Montreal, Varșovia, Padova și Budapesta, toate competițiile fiind programate în 2020.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV // VIDEO Mugur Tomescu, antrenorul lui Robert Glință, acuzat că i-a făcut avansuri unei sportive minore: „E o înscenare a mamei!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează