ALTELE  ·  RALIUL DAKAR

DAKAR. Echipajul Claudiu Barbu/Marius Lupu urcă în clasament, la finișul celei de-a treia probe din Raliul Dakar 2021!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021 14:36 / Actualizat miercuri, 06 ianuarie 2021 14:43

Echipajul Claudiu Barbu/Marius Lupu (Polaris RZR Turbo) a ajuns cu succes la finișul celei de-a treia probe din Raliul Dakar 2021, care s-a desfășurat astăzi pe o distanță totală de 629 de kilometri, cu start și finiș în orașul Wadi Ad-Dawasir. 

Echipajul Claudiu Barbu/Marius Lupu, la finișul celei de-a treia probe din Raliul Dakar 2021

În primele două zile, românii au încheiat cu emoții fiecare probă specială după ce pe PS1 automobilul de concurs a luat foc din cauza faptului că s-a spart returul de benzină. A urmat apoi un incendiu, care a ars aproape tot ce înseamnă plastic și cabluri în partea din spate a Polarisului, conform fras.ro.

Marți, singurul echipaj auto românesc prezent la Raliul Dakar a ajuns la finiș pe locul 38 la Clasa SSV și pe 57 la general la clasa mașinilor ușoare. După trei probe, cei doi se află pe poziția a 35-a la SSV și pe 53 la general în topul mașinilor ușoare. 

În total, Raliul Dakar are un total de 12 probe speciale. Cea de-a patra, programată pentru miercuri, se va desfășura între Wadi Ad-Dawasir și Riyadh. Distanța totală acoperită va fi de 813 kilometri. 

Echipajul format din Claudiu Barbu și Marius Lupu, susținut de FRAS și Ministerul Tineretului și Sportului, se află la prima participare la Raliul Dakar.Deși se află în divorț și artista l-a acuzat că a cheltuit sume exorbitante cu amantele, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au plecat împreună la munte! Ce se întâmplă acum cu cei doi
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Liga 1
Hermannstadt - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Getafe
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1