SPORTURI  »  ALTELE  »  NFL

Noi informații despre starea lui Damar Hamlin, jucătorul de fotbal american prăbușit pe teren: „A fost resuscitat de două ori”

Damar Hamlin s-a părbușit pe gazon în timpul meciului de NFL dintre Buffalo Bills și Cincinatti Bengals.
Foto: Imago
Damar Hamlin s-a părbușit pe gazon în timpul meciului de NFL dintre Buffalo Bills și Cincinatti Bengals. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023 12:18 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 12:34

Dorrian Glenn, unchiul lui Damar Hamlin (24 de ani), jucător de fotbal american al formației Buffalo Bills, ce s-a prăbușit pe gazon în timpul partidei dintre „bivoli”și Cincinnati Bengals, a venit cu noi informații legate de starea de sănătate a nepotului său.

Dorrian Glenn a spus că inima fotbalistului s-a oprit de două ori, dar a ținut să precizeze că starea sportivului este una mai bună. 

Imagini șocante de Revelion » Șeful UFC s-a bătut cu soția în club!
INCIDENT
Imagini șocante de Revelion » Șeful UFC s-a bătut cu soția în club!

Dorrian Glenn: „Damar Hamlin se află pe mâinile unei echipe medicale care face o treabă extraordinară”

„Inima lui Damar s-a oprit de două ori. A fost resuscitat o dată chiar pe teren și încă o dată după ce a fost ajuns la spital. 

În prezent, starea lui este mai bună. Cu toate astea, noi vom continua să ne rugăm pentru el. Știm că Damar Hamlin se află pe mâinile unei echipe medicale care face o treabă extraordinară”, a declarat Dorrian Glenn pentru ESPN, citat de cotidianul spaniol Marca. 

Citește și:

A adunat toate premiile » David Popovici a fost desemnat înotătorul anului 2022 de două dintre cele mai importante publicații care se ocupă de natație

S-a răzgândit! Motivul pentru care ministrul Novak renunță, temporar, la renta viageră de 16.635 de lei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close