SPORTURI  »  ALTELE  »  REPLICĂ

DERAPAJ Deputatul Ghiță aprobă un îndemn violent: „Jurnaliștii trebuie puși la punct!" » Gazeta a scris azi despre eroarea din CV-ul fostului luptător. Acum, Ghiță nu mai spune că a fost campion mondial, ci doar lider al unui clasament

Deputatul Daniel Ghiță. Sursa foto: Facebook
Deputatul Daniel Ghiță. Sursa foto: Facebook

Articol de , - Publicat marti, 25 ianuarie 2022 11:18 / Actualizat marti, 25 ianuarie 2022 12:36

Fostul kickboxer Daniel Ghiță (40 de ani) a oferit un răspuns, după articolul GSP referitor la CV-ul de deputat în care susține că a fost campion mondial Glory, deși nu e. El a publicat imagini cu ierarhia din 2014-2015, în care apare pe 1, însă este vorba despre un clasament orientativ, în care pe 4 apare, de exemplu, și Semmy Schilt, retras din 2012!

GSP.ro a publicat, azi, CV-ul depus de fostul luptător Daniel Ghiță pe site-ul Camerei Deputaților. Ghiță își trecuse în documentul oficial faptul că a fost campion mondial Glory în 2014, însă promoția americană a confirmat ziarului că nu e vorba despre el, ci de Rico Verhoeven, olandez care l-a învins într-o luptă din acel an.

CV-ul de deputat al lui Daniel Ghiță, între fals și haz » Fostul luptător a pus la aptitudini că știe să transcrie date de pe PC pe „format electronic CD, stick”. Și că e campion mondial Glory, deși nu e!
Camera Deputaților
CV-ul de deputat al lui Daniel Ghiță, între fals și haz » Fostul luptător a pus la aptitudini că știe să transcrie date de pe PC pe „format electronic CD, stick”. Și că e campion mondial Glory, deși nu e!

Cum răspunde Daniel Ghiță articolului GSP despre CV-ul său

„Glory a cumpărat în anul 2012 sportivii de la It’s Showtime, pentru că în această companie erau cei mai tari sportivi de elită din lume! A cumpărat și campionul It’s Showtime, Daniel Ghiță. Nu au cumpărat un neica nimeni.

Din 2014, eu am fost Nr. 1 Mondial și în Glory, în baza luptelor și punctelor câștigate, 1033 puncte. Așa era pe vremuri, câștigai puncte oficiale, indiferent unde luptai. Deci Glory a cumpărat un campion”, a spus Ghiță.

El a publicat mai multe ierarhii din anul 2014 în care apare pe locul 1 înainte și după lupta cu Rico Verhoeven. Ierarhiile sunt, însă, pur orientative și:

  • Într-una dintre ele, de după lupta celor doi, Verhoeven apare fără loc, deasupra lui Ghiță, ba și scrie că este campion mondial în dreptul lui!
  • Îl conțin și pe Semmy Schilt, care nu mai luptase, în 2014, de doi ani: ultima sa luptă a fost în 2012 chiar cu Ghiță (victorie), după care s-a retras din cauza unor probleme la inimă;
  • Campionul mondial este Rico Verhoeven, lucru confirmat de Glory. Verhoeven și-a apărat centura de 10 ori de atunci, ultima oară în 2021.

Deputatul Daniel Ghiță aprobă un comentariu care incită la violență: „Jurnaliștii trebuie puși la punct” 

Într-un comentariu al unui utilizator care incită la violență, spunând că ziariștii trebuie făcuți KO pentru ce au scris, Ghiță aprobă. „Trebuie puși la punct”, a scris fostul luptător.

Sportiv nesusținut și neapreciat de niciun om politic din România! Eu continuam să îmi promovez țara și să pun steagul României pe umerii mei, fără niciun ajutor financiar, pașaport diplomatic, o felicitare! Excepție fiind #elenaudrea, singura care m-a felicitat! Nimeni din clasa politică.

- Daniel Ghiță în postare

În cadrul postării, actualul deputat PSD face și afirmații calomnioase la adresa reporterilor GSP: „Rușine jurnaliștilor GSP.ro, plătiți să denigreze sportivii români!”

Mai jos, postarea integrală, needitată, a lui Daniel Ghiță:

Deputatul Ghiță aprobă un îndemn violent: „Jurnaliștii trebuie puși la punct!

Citește și: 

VIDEO Daniel Ghiță, discurs HALUCINANT în Parlament: „Aceste fantome a trecutului ne urmărește și ne otrăvește viețile și astăzi”
POLITICĂ
VIDEO Daniel Ghiță, discurs HALUCINANT în Parlament: „Aceste fantome a trecutului ne urmărește și ne otrăvește viețile și astăzi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
178127134029436
Victor Grigore  •  01 Februarie 2022, 08:21

Ce a cautat a găsit. Eram un mare fan al lui ,dar de când a intrat in politica nu m ai vreau sa aud de el . Cu intrare asta în politica a distrus tot ce a construit cu munca și sudoare de mic . PĂCAT , MARE PĂCAT .

5058069690915703
Halaszi Alexandru  •  29 Ianuarie 2022, 04:07

Un papagal si atit!

gazistu
gazistu  •  25 Ianuarie 2022, 23:47
Postat de carol_k pe 25 Ianuarie 2022, 18:04

Are atatea titlutri mondiale ca le-a incurcat :))))))

:))))

Vezi toate comentariile (46)
Comentează