SPORTURI  »  ALTELE  »  PREMIU

Daniela Dodean Monteiro, cetățean de onoare la Arad » Jucătoarea de tenis de masă a cucerit anul acesta al 5-lea titlu european

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2019 11:51

Daniela Dodean Monteiro, campioană europeană cu echipa României anul acesta la tenis de masă, a primit luni seara titlul de Cetățean de Onoare al Aradului, dar și titlul de sportivul anului. 

Cvintuplă campioană europeană, Daniela Dodean Monteiro a primit luni seara, într-un cadru festiv la Primăria Arad, titlul de Cetățean de Onoare al orașului, consilierii locali aprobând acest lucru în ședința Consiliului Local Arad din 13 noiembrie 2019. 

Dana Dodean este cel mai reprezentativ sportiv al Aradului. Este legitimată la CSM Arad, dar joacă în Liga Campionilor pentru francezii de la Metz. Daniela a câștigat în acest an, cu echipa României, al cincilea titlu european din carieră. Ea mai are în palmares încă unul cu echipa, două la dublu feminin, alături de Eliza Samara, și unul la mixt, alături de soțul ei, portughezul Joao Monteiro. 

La 31 de ani, Dana Dodean a participat la trei ediții al Jocurilor Olimpice, Beijing 2008, Londra 2012 și Rio de Janeiro 2016, pregătindu-se acum pentru a patra prezență, la Tokyo 2020. 

Tot luni seara, jucătoarea de tenis de masă a primit și placheta pentru cel mai bun sportiv al anului, în Arad, fiind al 7-lea an consecutiv când Dana primește această distincție. Sportiva a venit la premiere alături de fiica ei, Lara, în vârstă de 4 ani.

Citește și:

Simona Halep, nominalizată de WTA la premiul „Favorita fanilor” » Cum poate fi votată campioana de la Wimbledon

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează