SPORTURI  »  ALTELE  »  TENIS DE MASĂ

Daniela Dodean, triplă campioană naţională

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 martie 2010 00:00


Sportiva Daniela Dodean (foto) a cîştigat, în acest week-end, finalele de dublu mixt, dublu feminin şi simplu feminin din cadrul Campionatului Naţional individual ce s-a desfăşurat în Sala Sporturilor din Arad.


Jucătoarea legitimată la Clubul Sportiv Municipal Arad s-a impus vineri, împreună cu fratele său, Adrian Dodean, în proba de dublu mixt, scor 3-0 în faţa perechii Elizabeta Samara/Andrei Filimon (ambii de la LPS Farul Constanţa).


Sîmbătă, la dublu feminin, perechea Daniela Dodean (CSM Arad)/Elizabeta Samara (LPS Farul Constanţa) a învins cu scorul de 4-0 cuplul Andreea Dodean (Tehnopres Iaşi)/Dana Groza (CSM Bistriţa). Andreea este sora Danielei Dodean.


Tot sîmbătă, la dublu masculin, perechea Adrian Crişan (CSM Bistriţa)/Andrei Filimon (LPS Farul Constanţa) a învins, cu scorul de 4-1, cuplul Adrian Dodean (CSM Arad)/Dragoş Olteanu (ACTT Bucureşti).


În prima finală la simplu, cea la masculin, disputată duminică, Adrian Crişan (CSM Bistriţa) l-a învins cu 4-1 pe Adrian Dodean (CSM Arad).


Finala la simplu feminin a fost cîştigată, cu scorul de 4-1, de Daniela Dodean în faţa colegei sale de la echipa naţională, Elizabeta Samara, de la LPS Farul Constanţa.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează