SPORTURI  »  ALTELE  »  CE ÎNOT

FOTO Atât de MARE e Popovici! Unde erau rivalii campionului român când David termina cursa

David Popovici // FOTO: Raed Krishan +13   FOTO
David Popovici // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2022 19:24 / Actualizat luni, 15 august 2022 20:25

David Popovici (17 ani) continuă să domine înotul mondial. După aurul la 100 de metri liber, românul a terminat pe primul loc și la proba de 200 de metri liber, la Campionatele Europene de la Roma.

David și-a respectat statutul de favorit și în proba de 200 de metri liber, reușind o cursă perfectă.

David Popovici este campion european și la 200 de metri liber! Și-a zdrobit adversarii din finală și a stabilit un nou record mondial al juniorilor
CAMPIONATELE EUROPENE
David Popovici este campion european și la 200 de metri liber! Și-a zdrobit adversarii din finală și a stabilit un nou record mondial al juniorilor

David Popovici și-a spulberat adversarii la 200 metri liber

Popovici, care a înotat pe culoarul 4, a condus cursa de la început, iar pe ultimii 50 de metri și-a spulberat adversarii, care nu au mai putut ține pasul cu el. Popovici a terminat  cu timpul de 1,42:97, record mondial de juniori, având un avans de 2,63 de secunde față de locul doi, elvețianul Antonio Djakovic.

Pe Twitter, o fotografie a devenit virală imediat după finalul cursei. Poza arăta distanța incredibilă dintre Popovici și urmăritorii săi, aceștia fiind mult în urmă când românul a terminat cursa.

Atât de MARE e Popovici! Unde erau rivalii campionului român când David termina cursa

La actuala ediție a Campionatelor Europene, Popovici a mai cucerit o medalie de aur, la 100 de metri liber. A stabilit și un nou record mondial, cu timpul de 46,86 secunde. El va mai concura și la proba de 400 de metri liber.

Citește și: 

Simona Halep a urcat pe locul 6! Cum arată noul clasament WTA publicat azi

Niciun oficial al Ministerului Sportului nu i-a așteptat la aeroport pe canotorii care au adus 8 medalii României la CE de la Munchen: „Le urăm vacanţă plăcută în continuare”

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (3)
razvan99x
razvan99x  •  16 August 2022, 00:00

superman este roman

thorvald
thorvald  •  15 August 2022, 21:21

David e dovada clara ca EI sunt deja printre noi :)

dobrin
dobrin  •  15 August 2022, 20:41

Clear blue water... ca si fetele de la canotaj, nu numai ca se vedea lacul dar puteai sa mai pui trei barci intre ele si locul 2 :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează