SPORTURI  »  ALTELE  »  NATAȚIE

Transferul anului în sportul românesc! CSA Steaua îl pierde pe David Popovici, care a fost deja prezentat la Dinamo!

Înotătorul David Popovici (17 ani) a plecat de la CSA Steaua și a fost prezentat la clubul rival, Dinamo. +21   FOTO
Înotătorul David Popovici (17 ani) a plecat de la CSA Steaua și a fost prezentat la clubul rival, Dinamo.

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 21:33 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 22:39

Înotătorul David Popovici (17 ani) a plecat de la CSA Steaua și a fost prezentat la clubul rival, Dinamo. 

David Popovici reprezintă marea speranță a României pentru următoarele ediții ale Jocurilor Olimpice. Tânărul înotător a atras atenția întregii planete cu performanțele de la Tokyo și cu stilul unic de plutire. 

Triplul medaliat cu aur la Europenele de juniori este curtat de colegii importante din Statele Unite ale Americii, dar pentru moment preferă să continue pregătirea în țară. 

David Popovici, noul sportiv al clubului Dinamo! Comunicatul oficial

Transferul anului în sportul românesc! CSA Steaua îl pierde pe David Popovici, care a fost deja prezentat la Dinamo!

„Super-transferul anului. Înotătorul David POPOVICI a ales Dinamo!  

Cel mai talentat înotător român din noua generație, David Popovici (17 ani), se alătură celui mai titrat club sportiv al României.  

Multiplul campion european de juniori, una dintre marile surprize ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo, unde a fost la numai două sutimi de medalia de bronz la 200 metri liber, își va continua cariera la Dinamo. 

Alături de el va veni și antrenorul Adrian Rădulescu. Mai multe detalii, într-o conferință de presă pe care o vom organiza in curând!”, se arată în comunicatul emis de CS Dinamo. 

Fanii steliști, contrariați după pierderea lui David Popovici

„Asociația Steliștilor 1947”, o grupare non-profit care sprijină echipa de fotbal a Stelei, a reacționat imediat după anunțul mutării lui David Popovici la Dinamo, continuând astfel disputa cu oamenii din conducerea CSA. 

„Pierdere enormă pentru Steaua! Cel mai talentat înotător român din noua generație, David Popovici (17 ani), a semnat cu Dinamo. Ne întrebăm oare ce putea Dinamo să ofere mai mult decât Steaua? Bazinul olimpic pe care Steaua, club cu campioană olimpică, nu este în stare să îl construiască? 

Ce face oare departamentul de marketing al clubului pentru a aduce venituri și imagine pentru club, ca astfel de situații să nu aibă loc? Ce face domnul comandant pentru dezvoltarea infrastructurii pentru sport a clubului? 

  • Zero promovare performanțe sportive ale actualilor și foștilor campioni steliști
  • zero promovare și planuri pentru dezvoltarea infrastructurii
  • zero campanii de atragere sponsori și suporteri, mai ales la sporturile de echipă!

Care este strategia pe termen mediu și lung? Tot punem aceste întrebări de peste 7 ani!!!”, a fost mesajul postat de AS47 pe Facebook.

+17 FOTO

VIDEO David Popovici: „Cumva, ortopedul mi-a recomandat să vin la bazin din cauza unei probleme la spate”

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Fetele din echipa feminină de tenis de masă, înainte de Campionatul European de la Cluj-Napoca: „Să sperăm într-un rezultat cât mai bun, aurul"

EXCLUSIV Încă un „caz Emma Răducanu” » Jessica, nepoata cântărețului Dorel Livianu, visează să scrie istorie pentru Statele Unite: „Vreau să câștig US Open, o medalie olimpică și să fiu #1”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (111)
1947___forumer
1947___forumer  •  28 Septembrie 2021, 11:58
Postat de davedanger pe 28 Septembrie 2021, 03:03

***

Ai incercat sa spui ceva aici, dinamuvistule? Poate ca vitanul tau barzesti se desfiinteaza si numai ai pt cine sa porti veste alb-rosii si sa faci scenografii? Trist. Ce bine ca STEAUA PROMOVEAZA!

sorinache
sorinache  •  28 Septembrie 2021, 11:33

Transferul păcii! *** de unde sifoneaza David bani publici. Nu am văzut vreun stelist să se dea cu capu de pereți că s-a transferat Popovici la Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  28 Septembrie 2021, 10:37
Postat de Gabriel Draghici pe 28 Septembrie 2021, 10:07

Intrarea în normalitate! Așa trebuie văzut gestul lui David. Chiar nu înțelegem că Armata nu-și permite să aibă un club sau sportivi profesionisti, că alta este menirea ei? Ce a fost, a fost. Dacă in timpuri trecute acest lucru era posibil, acum nu mai este. Ca acest sportiv a ales Dinamo, tot un club departamental , tot la stat, este altceva. O lovitură de imagine, care pentru fanii Stelei nu pică deloc bine, dar sportivul a ales ce a crezut că este mai bine pentru el. În mod normal, tot ce înseamnă club sustinut financiar de stat, indiferent de sursă, minister, primărie, consiliu județean, ar trebui desființate. Sa se înțeleagă, nu sunt împotriva sportului, ba sunt un fan înrăit al fenomenului, dar nu sunt de acord cu cheltuirea banului public pe așa ceva. Este incorect și imoral atât pentru populație care poate nu au legătură cu fenomenul , dar mai ales pentru cluburile private, acolo unde oameni care încă mai susțin acest sport își cheltuie banii familiilor.

Tu ești chiar in halul ăla de prost sa nu realizezi ca fără bani publici in România nu ar mai exista sport!? Bani nu vream sa dam dar apoi ne ofticam de exemplu ca Bianca Andreescu reprezintă astăzi Canada deși tenisul și școala in România, nu!?

Vezi toate comentariile (111)
Comentează