SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT

Cum l-a felicitat marele Phelps pe David Popovici: „De mic îmi doream să mă cunoască cineva atât de important”

David Popovici/ foto Raed Krishan (GSP) +18   FOTO
David Popovici/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 22:04 / Actualizat vineri, 19 august 2022 22:16

David Popovici (17 ani), campion european și mondial la 100 și 200 de metri liber, a vorbit despre competiția de la Foro Italico, unde a cucerit două medalii de aur la Campionatul European de Înot.

Sportivul român a declarat că a fost impresionat când succesul său a fost recunoscut de legendarul Michael Phelps, cel mai medaliat sportiv din istoria jocurilor Olimpice.

Marele Phelps și antrenorul lui l-au analizat pe David Popovici: „Chiar îi spuneam asta lui Michael la cină”
EURO
Marele Phelps și antrenorul lui l-au analizat pe David Popovici: „Chiar îi spuneam asta lui Michael la cină”

David Popovici, felicitat de Michael Phelps

„Nu prea aveam niciun obiectiv pentru Campionatul European de seniori de la Roma, dar mi-am propus să mă distrez şi să înot foarte repede. Cel mai frumos mesaj de felicitare pe care l-am primit a fost de la Michael Phelps, care a pus la el pe Instagram Story că sunt rapid. Cred că de mic îmi doream să mă cunoască cineva atât de important.

Am reuşit şi cel mai impresionant rezultat, să devin cel mai rapid înotător din istorie. A însemnat foarte mult, îmi doresc de când mă ştiu să devin cel mai rapid din istorie la ceva. Sper să vină cineva să-l bată şi concurez cu el.

Recordul ăsta nu va rezista foarte mult, voi veni eu din urmă şi-l voi bate, voi veni din urma mea”, a spus David Popovici într-un interviu pentru Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

+14 FOTO

Cum a sărbătorit David Popovici victoriile de la Roma

David Popovici a declarat că a sărbătorit cu părinții săi la hotel și că abia așteaptă o pauză de la competiții. „Am comandat nişte pizza la hotel, am întins pizza pe mesele de masaj, am băut nişte suc şi cam aşa am sărbătorit eu, împreună cu părinţii mei

Nu ştiu dacă voi fi arogant, dar cel mai mult m-a emoţionat recordul meu mondial şi momentul în care am ieşit din apă şi lumea mă aplauda. Trebuie să stau departe de atenţia pe care o primesc, pentru că prea multă atenţie poate strica.

Anul acesta nu prea mai am ce recorduri să dobor, nu prea mai am ocazii să dobor vreun record şi nici nu prea mai vreau. O să vină o pauză bine meritată”, a mai spus David Popovici.

Citește și alte știri despre David Popovici

Câți bani a primit David Popovici pentru doborârea recordului mondial, la Campionatul European

Senzații de la Roma » 5 idei despre David Popovici după Campionatul European de Înot

Cartea care-l inspiră pe David Popovici să doboare record după record: „Am citit-o de două ori”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
maradona79
maradona79  •  20 August 2022, 16:03

O mentalitate de invingator la care multi dintre samantarii de aici nici nu viseaza.

bebehostiuc
bebehostiuc  •  20 August 2022, 14:15

Secretul lui este disciplina, munca, vointa de a fi invingator. Cred ca urmeaza mental pesii: MUNCESTE, LUPTA si VEI INVINGE . Sincere felicitari si antrenoruli, intregii echipe. Ne-au umplut inimile de bucurie.\!

cdba3133
cdba3133  •  20 August 2022, 11:51

SuperDavid.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează