SPORTURI  »  ALTELE  »  CM DE NATAȚIE

FOTO Miracolele lui Popovici, rezumate perfect într-un meme pentru eternitate al Comitetului Olimpic Internațional

David Popovici (17 ani) a cucerit două medalii la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, în probele de 100 și 200 metri liber. Performanța românului face înconjurul lumii. +5   FOTO
David Popovici (17 ani) a cucerit două medalii la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, în probele de 100 și 200 metri liber. Performanța românului face înconjurul lumii.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 20:13 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 21:04

David Popovici (17 ani) a cucerit două medalii la Campionatele Mondiale de natație de la Budapesta, în probele de 100 și 200 metri liber. Performanța românului face înconjurul lumii. 

David Popovici, prima reacție după aurul cucerit la 100m liber: „E doar începutul! Sper că milioane de români m-au urmărit și că i-am făcut mândri”
CM DE NATAȚIE
David Popovici, prima reacție după aurul cucerit la 100m liber: „E doar începutul! Sper că milioane de români m-au urmărit și că i-am făcut mândri”

Parcursul istoric al lui David Popovici la Budapesta a luat prin surprindere întreaga lume a natației. Într-o postare pe contul de Twitter al Jocurilor Olimpice, munca titanică a înotătorului român a fost rezumată perfect. 

David Popovici, imagine pentru eternitate

În prima imagine, David apare cu o figură îngrijorată, ducându-și mâna la cap. Descrierea este: „Atunci când trebuie să te trezești zilnic la 04:30, pentru a merge la antrenamente”. 

În a doua imagine apare un Popovici mulțumit de titlul cucerit la 200 de metri liber: „Atunci când ești dublu campion mondial la vârsta de 17 ani”.

Miracolele lui Popovici, rezumate perfect într-un meme pentru eternitate al Comitetului Olimpic Internațional

David Popovici, program titanic de antrenament

Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. După masă, mai dorm o oră, apoi plec spre antrenament. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00
- David Popovici

David Popovici câștigă AURUL la 100m, după un finiș incredibil!

Începând cu 19:22, David a intrat în bazin pentru ultima sa cursă la aceste Campionate Mondiale. Pe culoarul al 4-lea, cel al favoritului, fenomenul sportului românesc a reușit un finiș excepțional, întrecându-i în ultimele clipe pe francezul Maxime Grousset (47.64 - 23 de ani) și pe canadianul Liendo Edward (47.71 - 19 ani). A terminat la mai puțin de 10 centimetri în fața lui Grousset.

Citește și alte știri de actualitate: 

DUBLĂ ISTORICĂ! David Popovici câștigă AURUL la 100m, după un finiș incredibil!

FOTO David Popovici e REGELE ABSOLUT al natației: campion mondial în proba de 200 de metri liber! Al 4-lea timp din ISTORIE

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
gigelos
gigelos  •  23 Iunie 2022, 06:14

Cineva s-a trezit si ea la 4.00 sa-i puna copilului sa manance . Probabil mama .Altcineva l-a dus la antrenament la orele acelea .Probabil tatal . Ca si la Halep , meritul este al lor si doar al familiei lor si al acelui antrenor pusti . Se poate , am un copil de varsta lui David , sunt mai puternici decat tot ce am vazut pana acum .Am scris asta gandindu-ma la fotbal .Boloni are dreptate .Pedagogii copiilor sunt varza

max9
max9  •  23 Iunie 2022, 00:51

adica noi toti ne regasim in baiatu asta ca de.. e roman...baaa, nu avem nici o tangenta cu el. e diamantul din praf,care se naste rar, mai ales in tara asta blestemata. si daca nu invatam din ce zice copilu asta la 17 ani ramanem *** cum sintem acum de fapt.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  22 Iunie 2022, 23:35

"meme.pentru eternitate". Cum nu va crapa obrazul sa scrieti asemenea ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează