SPORTURI  »  ALTELE  »  CM DE NATAȚIE

David Popovici, favorit clar pentru finala la 100m liber! Ce cred casele de pariuri despre egalarea recordului mondial

FOTO: Raed Krishan +21   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 15:09 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 16:08

David Popovici (17 ani), senzația din România concurează azi în finala de la 100m liber. Casele de pariuri îl văd favorit clar.

  • Finala probei de 100 de metri liber este programată miercuri, de la ora 19:22, liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe TVR 1, TVR HD și TVR INFO

1.07. Adică, pentru cine nu se pricepe la pariuri, doar 7 lei câștigi la 100 investiți dacă mizezi pe victoria lui David Popovici diseară. Cotele sunt oferite de casa Superbet.

Principalii săi adversari, Maxime Grousset din Franța și Joshua Liendo Edwards din Canada au cote de 10, respectiv 12.

La Betano, Popovici are 1.05, iar adversarii săi, Grousset și Liendo, 13. Șanse foarte mici. De exemplu, în unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri ale României din ultimii ani, cel cu Spania, când adversara ne-a învins cu un sec 5-0, cota ei era de 1.19!

La Casa Pariurilor, Popovici are tot 1.05, iar adversarii săi au 10, respectiv 11. Casa oferă și o opțiune în plus: ca Popovici să nu conducă la jumătatea cursei, dar să ia aurul. 1.25.

Mai repede bate recordul decât să piardă!

Două case de pariuri oferă și posibilitatea ca Popovici să egaleze sau să doboare recordul mondial, ceea ce ar însemna să termine cursa în 46,91 secunde sau mai puțin.

Cota este una însemnată, însă de două ori și jumătate mai posibilă decât victoria adversarilor săi principali: 4.50 la Superbet și 4.00 la Casa Pariurilor.

Totuși, Popovici nu e favorit să conducă la jumătatea cursei, unde n-a contat nici în semifinale. Cu 3.75 este cotat să fie primul după 50m și apoi să câștige medalia de aur.

VIDEO David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 metri liber 

Citește și:

Nemaivăzut din 1973 » David Popovici poate bifa azi o performanță cu care nu se pot mândri nici Ian Thorpe sau Michael Phelps

David Popovici are o zi încărcată » Cum arată programul înainte de finala la 100 metri liber

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează