SPORTURI  »  ALTELE  »  NATAȚIE

David Popovici naște o mare rivalitate în natația mondială: „Data viitoare o să îl bat!”

Maxime Grousset (stânga imaginii), medaliatul cu argint în proba de 100 de metri liber la Mondialele de la Budapesta, promite că își va lua revanșa în fața lui David Popovici (17 ani). +11   FOTO
Maxime Grousset (stânga imaginii), medaliatul cu argint în proba de 100 de metri liber la Mondialele de la Budapesta, promite că își va lua revanșa în fața lui David Popovici (17 ani).

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iunie 2022 19:56 / Actualizat joi, 23 iunie 2022 20:20

Maxime Grousset (23 de ani), medaliatul cu argint în proba de 100 de metri liber la Mondialele de la Budapesta, promite că își va lua revanșa în fața lui David Popovici (17 ani). 

Finala probei de 100 de metri liber a fost una palpitantă. David Popovici a forțat în secvențele finale și a terminat cu un vârf de unghie în fața rivalilor Maxime Grousset și Joshua Liendo Edwards. Francezul vrea să își ia revanșa pe teren propriu, la Jocurile Olimpice din 2024. 

Oricât de ciudat sună: David Popovici e campion într-o țară care nu-și uită campionii
EDITORIAL
Oricât de ciudat sună: David Popovici e campion într-o țară care nu-și uită campionii

David Maxime Grousset: „Data viitoare o să îl bat pe David Popovici”

„Sunt foarte fericit pentru modul în care a decurs competiția, chiar dacă sunt de părere că aș fi putut mai mult. M-am sufocat în anumite pasaje. Dar până la urmă, a fost o finală. E complicat la acest nivel. Am fost aproape de David Popovici, iar data viitoare o să îl bat! 

Simt puțină dezamăgire, nu m-am descurcat bine în secvențele finale. Am făcut câteva greșeli. Aș fi putut la fel de bine să termin pe 4 sau pe 5. Să vedem cum va fi peste 2 ani, la Paris (n.r. la Jocurile Olimpice). 

Cred că este cel mai frumos moment al carierei mele. Ar fi fost ceva imens dacă aș fi luat aurul, dar iau totul pas cu pas. Anul trecut, la Tokyo, am terminat pe 4, acum pe 2. Să vedem data viitoare”, a spus Maxime Grousset, potrivit site-ului oficial al Federației franceze de natație.

David Popovici naște o mare rivalitate în natația mondială: „Data viitoare o să îl bat!”

VIDEO Cum arată prima zi a lui David Popovici în calitate de dublu campion mondial și când revine în România: „Sper că primirea va fi așa cum se cuvine”

CItește și alte știri despre David Popovici: 

VIDEO Discursul prin care David Popovici i-a cucerit pe maghiari: „Mă bucur că suntem vecini!” + ce nume legendare l-au felicitat

Magicianul? Big Kahuna? Delfinul? » David Popovici și-a ales porecla preferată: „Mă flatează și sper să inspire lumea” + „Explozie” de urmăritori pe Instagram

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cirus11
cirus11  •  23 Iunie 2022, 21:35

Problema e ca si Popovici poate mult mai mult, a aratat-o in semifinale. Eu inca sunt convins ca in finala a incercat recordul mondial, a pornit clar mai tare si nu a mai reusit un ultim bazin la fel de rapid.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close