SPORTURI  »  ALTELE  »  TURNEU PREOLIMPIC

Debut cu dreptul în turneul preolimpic » Naționala de Polo a României a câștigat meciul cu Slovacia

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 23:29

României a învins, la Trieste, naționala Slovaciei, cu scorul de 13-11, în primul meci din grupa A la turneul preolimpic.Scorul pe reprize a fost 3-4, 5-2, 2-3, 3-2.

Marcatorii tricolori au fost Negrean 6 goluri, Radu 2, Ghiban 2, Buşilă 1, Chioveanu 1, Popoviciu 1 gol, iar pentru Slovacia s-a remarcat Famera, Balaz, Seman, Tkac, toţi cu câte 2 reuşite, potrivit news.ro.

La Trieste, tricolorii vor mai avea următoarele meciuri în grupa A: cu Franţa (4 aprilie, 18.50), cu Ungaria (5 aprilie, 14.50), cu Canada (6 aprilie, 17.30), cu Rusia (7 aprilie, 17.30).

În grupa B evoluează Italia, Africa de Sud, Spania, Olanda, Germania, Kazakstan.

Primele patru clasate în fiecare din cele două grupe se vor califica în sferturile de finală, unde se va lupta încrucişat pentru semifinale. Semifinalistele turneului vor obţine calificarea la Jocurile Olimpice.

Meciurile din sferturile de finală ale turneului preolimpic vor avea loc în 8 aprilie, semifinalele în 9 aprilie, iar finalele pentru medalii şi meciurile de clasament final sunt programate în 10 aprilie, atunci când va avea loc şi tragerea la sorţi a grupelor de la JO de la Rio.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează