SPORTURI  »  ALTELE  »  BASEBALL

Decizie controversată în SUA: aproape 40.000 de oameni au asistat la un meci din Texas!

Decizie controversată în SUA: aproape 40.000 de oameni au asistat la un meci din Texas!
Decizie controversată în SUA: aproape 40.000 de oameni au asistat la un meci din Texas!

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 19:48 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 20:06

Stadionul a fost aproape plin la meciul de baseball dintre Texas Rangers și Toronto Blue Jays.

38.238 de oameni de toate vârstele s-au adunat luni pe Globe Life Field, din Arlington, pentru a urmări partida. Capacitatea stadionului e de 40.158 de locuri.

„Sunt fericit să nu port mască și să văd live un meci de baseball”, a declarat Anthony Smith, care a venit special cu familia la eveniment, din Las Vegas.

La stadion au existat stații de dezinfectare a mâinilor și protocoale în jurul stadionului pentru a opri răspândirea virusului, inclusiv distanțare socială și obligativitatea participanților de a purta mască atunci când nu beau sau mănâncă.

Protocoalele nu au rămas însă valabile prea mult timp, deoarece fanii au început să se înghesuie și să-și dea jos măștile.

Președintele american Joe Biden a catalogat decizia drept o greșeală, având în vedere că mutațiile mai contagioase ale virusului încep să se înmulțească.

A fost primul meci pe Globe Life Field, deschis în 2020, dar fără suporteri de un an, din cauza pandemiei. A fost de asemenea și primul meci sold out pe tărâm american de la începutul pandemiei.

„Sunt surprins de câți oameni și-au dat jos măștile odată ce au intrat în stadion. Ar fi bine ca acești oameni să fi fost vaccinați, dar știm că nu sunt”, a spus un deținător de abonament, Randall Henley, 61 de ani, pentru Dallas News.

PANDEMIA A PUS STOP! Un an de la ultimul meci cu spectatori disputat pe un stadion din România

Eduard Novak și Vlad Voiculescu, veste mare pentru sportul românesc: au aprobat folosirea testelor rapide pentru depistarea Covid-19

Playtech: BOMBĂ! Adevărul despre divorțul dintre Alexandra Dinu și Adrian Mutu. De ce s-au despărțit, de fapt


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  06 Aprilie 2021, 20:28

Texanii au demolat șarada globalista cu scam-demia. Oamenii au ridicat toate restricțiile de aproape o luna numărul de cazuri, internări și decese au scăzut deși leftarzii prevesteau sfârșitul lumii! :-))) Unde au crescut cazurile!? Paradoxal in state unde restricțiile nu au fost ridicate. Când li s-a cerut sa explice acest paradox au început sa o dea din bara in bara și ... “ei, lăsați-o așa!” :-))) După cum vedeți și alte tari unde leftarzii nu sunt la putere , Anglia de exemplu, ridica și ei restricțiile. Prostii noștri le-ar ridica și ei (nu mai pot Cițu sau Iohannis dormi de grija romanilor :-))) ) , însă își primesc mutările din plic de la Berlin, Paris și Bruxelles și vorba aia, rămân leftarzii fără “aliați”.

steaua_adevarata
steaua_adevarata  •  06 Aprilie 2021, 20:18

Prostie exista peste tot.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează