SPORTURI  »  ALTELE  »  SCRIMĂ

Departe de podium » Zi nefastă pentru români la Campionatele Europene de la Montreux. Azi încep întrecerile pe echipe

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2015 00:00

Campionatele Europene de la Montreux au continuat ieri cu probele de floretă feminin și sabie masculin.

La floretă, România a avut o singură reprezentantă, pe Maria Boldor, care s-a clasat pe 36. La sabie, Ciprian Gălățanu a încheiat pe 42, Tiberiu Dolniceanu pe 20, Alin Badea pe 18, iar Iulian Teodosiu pe 15.

Dolniceanu, care e pe locul al treilea în clasamentul mondial, a pierdut surprinzător încă din turul al doilea în fața francezului Vincent Anstett cu 14-15.

De un meci pierdut la o singură tușă a avut parte și colegul său de lot, Iulian Teodosiu, el fiind învins de cvintuplul campion european Alexei Iakimenko în optimi de finală.

Azi, încep întrecerile pe echipe la Montreux. Spadasinele Ana Maria Brînză, Simona Gherman, Simona Pop și Loredana Dinu atacă podiumul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează