SPORTURI  »  ALTELE  »  BASEBALL

GALERIE FOTO O legendă a sportului american face dezvăluiri despre viața de familie: „Nu am vrut să am copii cât am fost în activitate. Eram mult prea egoist”

Hannah și Derek Jeter (foto: Instagram) +19   FOTO
Hannah și Derek Jeter (foto: Instagram)

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2024 10:27 / Actualizat sambata, 10 februarie 2024 12:35

Derek Jeter, legenda echipei Yankees, a vorbit despre viața sa de dinainte de a avea copii. Fostul jucător de baseball, acum în vârstă de 49 de ani, spune că a fost „prea egoist” de-a lungul carierei și nu a luat în calcul să fie tată. Abia după retragere, el și soția lui, Hannah, au devenit părinți și au acum 4 copii.

Derek e analist TV și își împarte timpul între aparițiile televizate și viața de familie. În podcast-ul „Calm Down”, citat de New York Post, Jeter a spus:

Cine este Julian Edelman, noul pretendent al Shakirei » S-au afișat deja împreună
SUA
Cine este Julian Edelman, noul pretendent al Shakirei » S-au afișat deja împreună

„Voi fi sincer. Nu aveam cum să am copii în timpul carierei mele. Pur și simplu, nu aș fi putut să o fac. Am fost mult, mult, mult, mult prea egoist. Totul era legat de cariera mea”.

El și-a motivat alegerea: „Știu că sunt puțin subiectiv când zic asta, dar cred că am cei mai grozavi părinți din lume. Au fost mereu prezenți în viața mea. Ăsta e motivul pentru care, cât am fost în activitate, nu mi-am dorit copii. Nu aș fi putut fi acolo pentru ei când aveau nevoie de mine.

Hannah, Derek Jeter și copiii lor (foto: Instagram)
Hannah Jeter (foto: Imago)
Hannah și Derek Jeter (foto: Imago)
Hannah Jeter (foto: Imago)
Hannah Jeter (foto: Imago)
+15 FOTO

Este atât de greu atunci când îi ai pentru că vrei să fii acolo, iar apoi, când lipsești o zi sau două, te întorci și ei se schimbă complet. Acum am 4 copii și pot spune că este cea mai grozavă experiență”.

Viața, după retragere

Legenda din MLB (Major League Baseball) a povestit cum arată o zi obișnuită în casa Jeter: „Nu mai dorm. Când jucam, dormeam foarte mult. Acum nu mai dorm. Aud totul, chiar și atunci când nu se aude nimic, cred că aud copii plângând și țipând. Mă trezesc devreme și mă culc devreme”.

Dacă atunci când era jucător în activitate nu voia să audă de copii, acum Derek nu-și mai imaginează viața fără ei: „Să-i văd cum cresc e partea mea preferată. Îmi place să vin acasă și ei să învețe lucruri noi”.

Derek postează adesea pe contul de instagram momente din viața de tată.

O legendă a sportului american face dezvăluiri despre viața de familie: „Nu am vrut să am copii cât am fost în activitate. Eram mult prea egoist”
Derek Jeter (foto: Instagram)

Este un haos controlat. Îi duc și-i aduc de la școală, pe fete le las să îmi fac unghiile de la picioare, mă machiază, mă rujează. Este totuși cel mai grozav lucru pe care l-am trăit vreodată.

- Derek Jeter

Derek și Hannah sunt împreună din 2021, dar s-au căsătorit în 2016. Au 4 copii, 3 fete (Bella Raine, 6 ani, Story Grey, 4 ani, River Rose, 2 ani), și un băiat (Kaius Green, născut în mai 2023).

Cine e Hannah, soția lui Derek Jeter

Hannah Davis Jeter, în vârstă de 34 de ani, este un model și prezentatoare TV americană. A apărut des în Sports Illustrated Swimsuit Issue, și chiar pozat pentru coperta publicației în 2015.

A fost model pentru Victoria's Secret, Tommy Hilfiger, Levi's, Blue Label și Ralph Lauren, și a fost gazda unei emisiuni TV, Project Runway: timp de doi ani, între 2015 și 2017.

Derek a pus capăt carierei în 2014, după 20 de sezoane și cinci inele World Series. A fost de 14 ori All-Star.

Vezi și:

„M-am culcat cu 3 jucători căsătoriți” » Vedeta cu altfel de principii: „Înșelatul este un lucru foarte natural”
MONDEN
„M-am culcat cu 3 jucători căsătoriți” » Vedeta cu altfel de principii: „Înșelatul este un lucru foarte natural”
„Ești o prădătoare, e o nebunie!” » Relație controversată în NBA: starul de 21 de ani va avea un copil cu iubita de 39, care are un fiu aproape de vârsta lui!
NBA
„Ești o prădătoare, e o nebunie!” » Relație controversată în NBA: starul de 21 de ani va avea un copil cu iubita de 39, care are un fiu aproape de vârsta lui!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează