SPORTURI  »  ALTELE  »  CM DE NATAȚIE

UPDATE // foto Deznodământ șocant în finala lui Robert Glință » Federația Internațională a schimbat iar campionul mondial!

Americanul Justin Ress (24 de ani) a încheiat primul în finala probei de 50 de metri spate de la Campionatele Mondiale de natație, dar a fost descalificat din cauza unei erori comise în ultimul metru. +10   FOTO
Americanul Justin Ress (24 de ani) a încheiat primul în finala probei de 50 de metri spate de la Campionatele Mondiale de natație, dar a fost descalificat din cauza unei erori comise în ultimul metru.

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2022 22:19 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 22:59

Americanul Justin Ress (24 de ani) a încheiat primul finala probei de 50 de metri spate de la Campionatele Mondiale de natație

Inițial, arbitrii competiției l-au descalificat. Oficialii Federației Internaționale au revăzut cursa și au revenit asupra decizie. Justin Ress a intrat, din nou, în posesia medaliei de aur!

Ierarhia finală a probei de 50 de metri spate:

Deznodământ șocant în finala lui Robert Glință » Federația Internațională a schimbat iar campionul mondial!

Medaliile finalei de 50 de metri, una în care Robert Glință (25 de ani) a prins locul 5, au fost acordate în urma analizei video.

+6 FOTO

Justin Ress, deposedat de medalie timp de 2 ore și jumătate

Justin Ress, favoritul probei, a oprit cronometrul la 24,12 secunde, în fața colegului de lot Hunter Armstrong. 

În momentul în care se pregătea de interviul destinat campionului, Ress a rămas mască. Aceeași reacție a avut-o și reportera. Pe tabela arenei din Budapesta a fost făcut anunțul: „Justin Ress, descalificat”. 

Americanul ar încălcat o regulă contestată de mulți fani ai natației. În probele de spate, sportivii nu trebuie să aibă corpul complet scufundat în momentul sosirii.

Deznodământ șocant în finala lui Robert Glință » Federația Internațională a schimbat iar campionul mondial!
Momentul în care Justin Ress încheia proba de 50 de metri spate

La 2 ore și jumătate de la finalul cursei, oficialei Federației Internaționale au revăzut cursa și au întors decizia. Clasamentul inițial este cel valabil, iar Ress rămâne campion mondial. Hunter Armstrong și polonezul Ksawery Masiuk au completat podiumul.

VIDEO Anunțul premierului Nicolae Ciucă: "Un milion de lei din fondul de rezervă pentru David Popovici"

Citește și alte știri din sportul internațional:

Simona Halep a abordat un subiect tabu! Presiunea neștiută a carierei: „Erau banii familiei!”

ATENȚIE, IMAGINI DURE Motivul bizar pentru care salvamarii nu s-au aruncat în apă după sportiva leșinată la Mondiale: „E o restricție în regulament”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
Averroes
Averroes  •  26 Iunie 2022, 17:21
Postat de valyomanyd pe 26 Iunie 2022, 12:56

Incredibil, moderatorul a moderat numele campionului mondial :)))))

Pentru ca suna usor obscen...mai ales inceputul :))))

valyomanyd
valyomanyd  •  26 Iunie 2022, 12:56
Postat de valyomanyd pe 26 Iunie 2022, 06:19

Bre, nu ai inteles nimic, esti depasit intelectual..Se rade de jurnalistul care scrie aberatii..Finala e la 50 m spate , nu e a lu' Glinta sau *** !

Incredibil, moderatorul a moderat numele campionului mondial :)))))

clubman
clubman  •  26 Iunie 2022, 12:18
Postat de Averroes pe 26 Iunie 2022, 11:27

Esti incredibil de prost

Oare cum ai reusit sa tastezi cateva cuvinte?!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează