SPORTURI  »  ALTELE  »  PROIECT

VIDEO & FOTO Diana Șucu, ședință foto în apartamentele în care a investit Elisabeta Lipă » Dezvăluiri despre Dan Șucu: „Mi-a promis ceva când a intrat în fotbal”

Articol de , , - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 16:23 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 18:10

Dan Șucu și soția lui, Diana, sunt noii parteneri de afaceri ai Elisabetei Lipă, care a se implică în afaceri imobiliare.

Fosta mare sportivă a devenit acționar imobiliar la iResidence, complex rezidențial care se va construi în Pipera. Iar familia Șucu, care deține Mobexpert, este unul dintre parteneri, urmând a furniza mobilă și accesorii pentru apartamente.

„Vom fi parteneri. Vindem mobilă aici. Vrem să facem un spațiu frumos cu mobila și cu desginerii noștri. Și cred că va ieși un proiect frumos”, a spus Diana Șucu. „Colaborarea trebuie să meargă bine. Cine nu are nevoie de mobilă?”, a spus și Elisabeta Lipă despre parteneriatul cu familia Șucu.

FOTO. Diana Șucu, ședință foto în apartamentele pe care le vinde Elisabeta Lipă

+8 FOTO

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, nu a fost prezent la eveniment, dar a venit soția acestuia, care a fost în centrul atenției. Mai întâi, a fost protagonista unui ședințe foto, făcută în apartament de tip showroom, complet mobilat, amenajat special la lansarea proiectului.

Apoi, a vorbit despre Dan Șucu și despre cum se simte acesta după seria neagră de rezultate a giuleștenilor.

„Am fost foarte supărați”, a spus Diana Șucu. „Dan e foarte supărat. Când știi că faci absolut totul și nu ți se întorc rezultatele, sigur că ești amărât și decepționat. Nu regretă, nu regretă niciodată ce face. A fost foarte amărât după meciul cu CFR Cluj”, a mai adăugat Diana Șucu.

Care a mai dezvăluit. „Mi-a promis că nu se va supăra atât de tare încât să nu zâmbească. Când a intrat în fotbal, am avut o convenție. Să nu se supere atât de tare încât să se îmbolnăvească” , a spus Diana Șucu.

Citește și:

Elisabeta Lipă s-a lansat în imobiliare și i-a chemat la eveniment pe Șucu, Bellu, Smiley și o influenceriță într-o ținută îndrăzneață
PROIECT
Elisabeta Lipă s-a lansat în imobiliare și i-a chemat la eveniment pe Șucu, Bellu, Smiley și o influenceriță într-o ținută îndrăzneață

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (19)
zb59
zb59  •  11 Aprilie 2024, 06:12

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  10 Aprilie 2024, 20:57
Postat de VardyParty pe 10 Aprilie 2024, 18:27

Nu merge asa, Dead Lover Guy. 3buie sa bagi nevasta la înaintare. Uite, Șuca are 9 pe tricou! Tu cum te lauzi?

Ai dreptate, acum vad ca un triumvirat masculin a scris acest "reportaj articol" senzational. Daca era Anda Mocanu, poate ma mandream cu aschia si barna...

VardyParty
VardyParty  •  10 Aprilie 2024, 18:47
Postat de VanBasten2000 pe 10 Aprilie 2024, 18:23

Dar asta e speficul nostru national, Vardy. N-o sa scapam niciodata de femeile din umbra.

Lill' Brother, sa știi ca ai dreptate. Au si p'acilea ăștia d'alea tunate, da' nu sunt factor de decizie frate, decât când se discuta poșete, view'u la apartamentul amantei, si tapițeria scaunelor de la mașina.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează