SPORTURI  »  ALTELE  »  POLO  LIGA CAMPIONILOR

Dinamo Moscova - Steaua 16-4 // Înfrângere categorică pentru Steaua, care rămâne pe locul 7

Articol de - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 19:51

Steaua București a suferit vineri seara, la Moscova, a 5-a înfrângere în grupa A a Ligii Campionilor, din cele șase partide disputate până acum.

Campioana României a fost învinsă categoric de rușii de la Dinamo Moscova, 16-4. Doar în primul sfert elevii lui Andrei Iosep au ținut aproape de adversari, 1-1, dar gazdele s-au dezlănțuit până la pauză, câștigând sfertul 2 cu 7-1. Din acel moment, în bazin a fost o singură echipă, steliștii reușind să mai înscrie doar două goluri.

S-a terminat 16-4, iar Steaua rămâne pe locul 7 în grupă, cu doar 3 puncte, devansându-i pe sârbii de la Steaua Roșie Belgrad. În etapa a 7-a, bucureștenii vor juca în Spania, pe 23 ianuarie, cu Barceloneta, echipa de pe locul 2 în grupă, cu 13 puncte. Primii clasați rămân italienii de la Pro Recco, cu 18 puncte. 

Clasament grupa A

1. Pro Recco 18p
2. Barceloneta 13p
3. Brescia 13p
4. Ferencvaros 12p
5. Dinamo Moscova 6p
6. Eger 6p
7. Steaua București 3p
8. Steaua Roșie 0p
Primele patru echipe se califică în Final 8

Rezultatele Stelei de până acum

5-8 cu Brescia (acasă)
6-9 cu FTC Budapesta (acasă)
9-13 Eger (deplasare)
7-19 Pro Recco (deplasare)
8-3 cu Steaua Roșie (acasă)
4-16 cu Dinamo Moscova (deplasare)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează